Take a fresh look at your lifestyle.

Ajutor pentru familia Dura! Copiii au murit în Sâmbăta Mare, mama este în stare gravă

1

Familia Dura, din comuna clujeană Râșca, are mare nevoie de ajutor. În acest sens, prietenii au demarat o campanie de strângere de fonduri. Soții Dura și-au pierdut copilașii, băiatul de 5 ani și fetița de 11 luni, în cumplitul accident de la ieșire din Huedin, produs în Sâmbăta Mare a Paștelor. Mama copiilor este la spital în stare gravă, iar la externare va avea nevoie de fonduri pentru recuperare.

Pe Facebook a pornit o campanie de strângere de fonduri pentru Dorina Dura. Prietenii familiei spun că orice ajutor este binevenit în aceste momente dificile.

În campania demarată a fost publicat și contul lui Nicușor Dura, capul familiei. În acest cont se pot face donațiile la Banca Transilvania. Dorina Dura este internată în continuare, dar la externare ea va avea nevoie de bani pentru recuperare.

CONT: RO 80 BTRL RON CRT 0494 317 201- Dura Nicolae.

Reamintim, cei doi soți și copilașii lor se îndreptau spre Arad, județul în care este stabilită mama femeii. Ar fi pornit mai dimineață la drum, spun apropiații, considerând că valorile de trafic sunt mai reduse. La Arad urmau să petreacă Paștele cei patru membri ai familiei. Autoturismul era condus de femeie în momentul în care un alt autovehicul venit de pe contrasens a intrat direct în ei. Bărbatul care i-a accidentat conducea un autoturism cu volan pe dreapta, are 49 de ani și este din București. Polițiștii spun că venea din Anglia și ar fi adormit la volan sau era distras de alte activități cum ar fi telefonul.

În urma impactului, cei doi copilași au murit, iar mama lor a fost grav rănită. Tatăl a scăpat cu leziuni ușoare, la fel și șoferul care a intrat în ei.

Marți, cei doi copilași au fost înhumați în comuna Râșca.

Citește și …
Copilașii morți în accidentul de la Huedin, conduși pe ultimul drum. Ce s-a întâmplat cu mama lor
Citește și …
FOTO/VIDEO – Tragedie în familia Dura, din Râșca, în Sâmbăta Mare. Ambii copilași au murit în accident, mama este grav rănită

Citește și
1 Comentariu
  1. Andi ms spune

    Apoi sa nu.i fta Dumniezo pe toti ce umbla cu spohertzuri de anglia????

SPUNE CE CREZI

Adresa de email nu va fi publicata