Take a fresh look at your lifestyle.

Ajutor pentru familia unui tânăr clujean, decedat în Anglia. Au nevoie de 5.000 de lire pentru repatrierea corpului

5

Ionut-Augustin-Tamas-1Familia unui clujean, decedat la vârsta de 23 de ani, are mare nevoie de ajutorul nostru, al tuturor. Tânărul Augustin Ionuț Tămaș a decedat duminică noaptea în Regatul Unit al Marii Britanii. Medicii ajunși la casa unde locuia tânărul nu au mai putut face nimic pentru că el murise în somn.

Rudele lui Augustin Ionuț Tămaș nu știau că acesta are vreo afecțiune care să-i curme viața atât de repede.

Ionuț a murit în somn, iar medicii de la anatomie patologică spun că ar fi suferit un infarct.

Familia tânărului are nevoie, spun reprezentanții autorităților britanice, de aproximativ 5.000 de lire pentru repatrierea trupului neînsuflețit, la care se mai adaugă și costurile cu înmormântarea.

„Ionuț Tămaș, din păcate, s-a stins mult prea repede din viață, la doar 23 ani, și nu aici lângă familia lui. Era tocmai în Anglia. Apelez la toată lumea cu suflet mare care binevoiește să ajute familia îndurerată, care trebuie să strangă o sumă foarte mare (mii de euro) pentru repatrierea lui, pentru a-l putea înmormânta creștinește și pentru a fi aici lângă noi”, transmit apropiații tânărului.

Oricine dorește să dea o mână de ajutor acestei familii lovite crunt de destin, o poate face donând o sumă cât de mică în unul dintre cele trei conturi scrise mai jos.

Totodată aveți posibilitatea de a lua legătura direct cu mama tânărului, la adresa de mai jos.

mama: MALNAȘI ADRIANA LUCIA
str. Primăverii nr. 6 ap. 284 Cluj-Napoca jud. Cluj

Conturile în care se pot face donații:
EUR cont curent RO92BTRLEURCRT0052862101
GBP cont curent RO50BTRLGBPCRT0052862101
RON cont curent RO85BTRL01301201528621XX
SWIFT: BTRLRO22

Augustin Ionuț Tămaș era la muncă în UK, în Barnsley, din septembrie 2014. El urma să ajungă la familia lui, din Cluj-Napoca, în decembrie.

Ionut-Augustin-Tamas

Citește și
5 Comentarii
 1. Ale spune

  Nu a murit in somn, ci in bratele medicilor de pe ambulanta, care au venit abia dupa mai bine de 35 de minute de la efectuarea apelului!

 2. Eli spune

  Din pacaleala asta e sistemul in UK. Ambulanta poate sosi si dp 1h sau mai bine…pact. .Dumnezeu sa.l Odihneasca! Condoleante familiei!

 3. Eli spune

  Din pacate asta e sistemul in UK. Ambulanta poate sosi si dp 1h sau mai bine…pact. .Dumnezeu sa.l Odihneasca! Condoleante familiei!

 4. gabi spune

  Dumnezeul sa-l odihneasca in pace. Are cineva nr de telefon al mamei sau al unui prieten de a lui de aici din Anglia?

  1. Ziarul Clujean spune

   Numărul familiei îl putem oferi noi. Va rugam sa scrieti un e-mail la ziarulclujean[at]gmail.com, în care să lăsați datele de contact

SPUNE CE CREZI

Adresa de email nu va fi publicata