Take a fresh look at your lifestyle.

Alcoolemie uriașă în sângele lui Simion Moldovan, beizadeaua din Huedin care a omorât doi tineri nevinovați și a rănit alți doi

0

Simion Moldovan, bărbatul de 31 de ani, care duminică dimineața a omorât doi tineri într-un accident rutier la Podul Vinerii, de lângă Huedin, era rupt de beat, la un pas de comă alcoolică. Celălalt șofer, Radu Sorcoi era treaz, nu consumase alcool, arată testele.  Simi Moldovan a decedat și el în urma accidentului, iar alți doi tineri din mașina condusă de el au fost răniți. Cei doi tineri uciși de Simi Moldovan circulau regulamentar cu autoturismul. Mașina condusă de Simi Moldovan a pătruns pe contrasens și s-a izbit frontal de cea cu care circulau Radu Sorcoi și Ionuț Badiu. 

Analizele făcute de medicii legiști de la Institutul de Medicină Legală din Cluj-Napoca, odată cu efectuarea necropsiei, au scos la iveală o realitate șocantă. Simion Moldovan avea o alcoolemie în sânge de 2,68 la mie. Această valoare a alcoolemiei este extrem de mare, spun specialiștii, un om normal la o alcoolemie de 3 la mie intră în comă alcoolică.

Radu Sorcoi, celălalt șofer care conducea regulamentar nu a consumat băuturi alcoolice înainte de a se urca la volan, arata aceleași teste făcute odată cu necropsia.

Oamenii din Huedin acuză că Simi Moldovan se bucura de protecție din partea polițiștilor din oraș și conducea sub influența băuturilor alcoolice sau a substanțelor interzise fără probleme. Mama acestuia este secretară la Poliția Huedin, iar tatăl său fost șef la Cercetări Penale în Poliția Huedin, actualmente avocat în oraș.

Simion Moldovan a fost polițist în IPJ Cluj, dar a fost dat afară din sistem după mai multe abateri de la lege.

Reamintim, autovehiculul cu care circulau Simi, Teodoro și Ionuț a pătruns pe contrasens și s-a izbit frontal de un altul în care circulau regulamentar doi tineri, Radu Sorcoi, în vârstă de 20 de ani, șofer, și Ionuț Badiu, în vârstă de 17 ani, pasager. În urma impactului extrem de violent, Simion Moldovan, Radu Sorcoi și Ionuț Badiu au decedat pe loc. Cadavrele lor au fost proiectate din autoturisme la impact, semn că nu purtau centuri de siguranță. Ionuț și Teodoro, ambii de 23 de ani, au supraviețuit accidentului.

În cauză a fost deschis un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă. Dosarul este deschis pe faptă și, cel mai probabil, urmează să fie clasat din momentul autorul accidentului a decedat.

Citește și …
FOTO/VIDEO – Accident cu 3 morți și 2 răniți la Podul Vinerii, lângă Huedin
Citește și …
În ce stare sunt supraviețuitorii accidentului de la Podul Vinerii de lângă Huedin
Citește și …
Cine sunt tinerii uciși în accidentul rutier de la Huedin
Citește și …
VIDEO – Cine este Simion Moldovan, bărbatul care a provocat accidentul mortal de la Huedin. În vară era INERT de la droguri sau alcool

Citește și
SPUNE CE CREZI

Adresa de email nu va fi publicata