Take a fresh look at your lifestyle.

ALERTĂ de călătorie în Italia! 4 DECESE în numai câteva zile din cauza virusului gripal H1N1

0

ebola-boalaMinisterul Afacerilor Externe informează cetăţenii români care se deplasează sau se află deja în regiunea Veneto, asupra faptului că în zona orașelor Padova, Treviso, Vicenza și Belluno sunt semnalate 4 cazuri de deces și câteva zeci de cazuri de îmbolnăvire prin contractarea virusului gripal H1N1, adică gripa porcină.

Ministerul Afacerilor Externe recomandă cetățenilor români care se deplasează în zonă să se vaccineze, să evite zonele foarte aglomerate, să fie atenți la respectarea normelor de igienă personală și să se prezinte la medicul specialist pentru consultație, imediat după instalarea primelor simptome ale unei forme gripale.

Pentru informaţii suplimentare, Ministerul Afacerilor Externe recomandă accesarea site-ului Institutului Naţional de Sănătate Publică – Centrul Naţional de Supraveghere şi Control al Bolilor Transmisibile (http://www.insp.gov.ro/cnscbt/).

Ministerul Afacerilor Externe recomandă cetăţenilor români ca, înainte de a călători în Italia, în special în regiunea Veneto, să consulte atât site-ul www.mae.ro, cât şi site-urile de specialitate pentru informaţii actualizate.

foto: arhivă

Citește și

SPUNE CE CREZI

Adresa de email nu va fi publicata