Take a fresh look at your lifestyle.

ALERTĂ! Pacientă cu coronavirus la Spitalul Huedin. Ar fi intrat în contact cu zeci de persoane

1

O pacientă internată la Spitalul Huedin a fost depistată cu coronavirus. Potrivit unor surse oficiale, aceasta, pe durata internării, a intrat în contact cu aproximativ 70 de persoane, cadre medicale, pacienți și aparținători. Direcția de Sănătate Publică Cluj a început o anchetă epidemiologică.

Femeia a fost transportată de la Spitalul de Pneumoftiziologie Cluj-Napoca (TBC) la Huedin. Măsura a fost luată pentru a face loc altor bolnavi la TBC.

Ajunsă la Huedin, pacienta a început să prezinte simptome specifice infecției cu COVID-19. Medicii de la Huedin și-au anunțat colegii de la Cluj-Napoca, iar pacienta a fost dusă, sâmbătă, la testare. În urma testelor de laborator, specialiștii au constatat că aceasta are coronavirus.

Potrivit acelorași surse oficiale, s-a instituit carantina pe secția unde a fost internată femeia.

Citește și … ORDIN: Se suspendă internările care nu reprezintă urgență. Măsură impusă și la privați! Se externează obligatoriu pacienții care nu sunt grav bolnavi

Citește și
1 Comentariu
  1. crestin spune

    De ce nea fost frica n-au scapat ” Cu tigani la bine si la rau” Iei au fost pacienti lor in vremuri bune asa ca mai devreme s-au mai tarziu ……..

SPUNE CE CREZI

Adresa de email nu va fi publicata