Take a fresh look at your lifestyle.

Alternativa la tutun. Tu ai încercat narghileaua fără tutun și fără nicotină?

0
Conținut oferit de: narghilea-shisha.ro.

Narghileaua, cunoscută adesea sub numele de shisha, este folosită de zeci de ani pentru a fuma tutun. De-a lungul anilor, produsele pentru fumat au evoluat, ajungând în prezent la frunze de tutun pur, precum și o gamă largă de arome și compoziții. Ca fan de narghilea, probabil te-ai gândit la alternative pentru narghilea fără tutun. Acestea există într-adevăr. Descoperă aromele pentru narghilea din frunze de ceai și fibră de celuloză.

Ce face ca narghileaua pe bază de frunze de ceai să fie diferită de cea de tutun?

Teoretic, shisha pe bază de plante și cea de tutun nu diferă prea mult. Cu toate acestea, ingredientele pe bază de plante pentru narghilea nu conțin tutun, nicotină sau gudron. Acestea oferă o alternativă organică, naturală la tutun, fiind realizate din frunze de ceai. Își păstrează însă gustul exotic, consistenta și savoarea întocmai ca și arome de narghilea cu tutun.

Aromele de narghilea pe bază de plante sunt produse din cele mai bune tipuri de ceaiuri organice  și au o diveristate largă de arome, pentru a-ți oferi, de fiecare dată când fumezi, un gust unic și revigorant. Fumatul de narghilea fără tutun și nicotină, reprezintă o experiență de sine stătătoare, sănatoasă care nu-ți va pune sănătatea în pericol. 

Beneficiile aromelor de narghilea fără tutun

Spre deosebire de celelalte arome de narghilea, aromele alternative nu conțin nicotină adăugată. Astfel, nu există riscul apariției dependenței, așa cum se întâmplă în cazul substanțelor ce conțin tutun.

Shisha fără tutun cunoaște o diversitate vastă de arome. De la arome de narghilea cu pepene roșu și gheață, căpșuni cu litchi, zmeură și cocos, pepene galben, tarhon de munte, până la arome mai complexe, precum amestec de struguri, piersici, feijoa și gheață sau fructe exotice și gheață.

Frunzele de ceai nu pot fi arse, chiar dacă nu au nicio experiență cu fumatul de narghilea. Aromele pe bază de frunze de ceai își păstrează aroma, inclusiv la temperaturi ridicate. De asemenea, frunzele de ceai nu necesită tăiere sau stoarcere și pot fi utilizate imediat ce le-ai scos din cutie. 

Dacă te pasionează narghileaua și cauți acei nori de fum groși, trebuie să știi că, aromele de narghilea pe bază de frunze de ceai, produc mult fum. Dorești să încerci un mix nou și să le amesteci cu tutun narghilea? Vei obține o aromă intensă și foarte mult fum.

Încearcă aromele pentru narghilea pe bază de frunze de ceai și fibre de celuloză

Indiferent că îți dorești să te bucuri de narghilea fără efectele negative ale tutunului sau vrei să experimentezi arome noi, pe https://www.narghilea-shisha.ro vei descoperi zeci de produse cu arome fără tutun și nicotină. Fiecare aromă în parte îți va îmbia simțurile și îți va oferi o satisfacție de fumat extraordinară. Alege-ți aromele preferate și profită de serviciile rapide de livrare pe care magazinul online le oferă, pentru a te bucura de o experiență naturală de fumat. 

Aromele din frunze de ceai reprezintă o alternativă apropiată la tutunul tradițional pentru narghilea, însă mult mai sănătoasă.

Citește și
SPUNE CE CREZI

Adresa de email nu va fi publicata