Take a fresh look at your lifestyle.

Am vorbit cu iubita tânărului care a provocat accidentul de sâmbătă. Câte vizite a făcut la Cluj fără permis de conducere

1

Iubita tânărului care a provocat accidentul de sâmbătă dimineața se declară dezamăgită. Aceasta nu știa că cel alături de care călătorea nu deține permis de conducere. Din Bratca, județul Bihor, Cristian a călătorit de mai multe ori într-o comună de lângă Turda, acolo unde locuiește iubita lui. Vestea accidentului a stârnit în sufletul fetei o furtună de sentimente contradictorii. Deși nu ar vrea să-i facă probleme, clujeanca ne-a spus de câte ori a vizitat-o iubitul, fără a deține permis de conducere.

Inițial, tânăra ne-a spus că nu știe nimic. Ulterior, aceasta s-a răzgândit și a povestit despre starea iubitului ei și despre producerea accidentului.

„Venea la mine în acea dimineață, dar îl așteptam mai târziu. Nu știu ce făcea așa devreme pe drum. Poate pornise mai repede să facă cumpărături. Fratele lui a zis că a derapat. Nu știu ce să spun… era și obosit. La televizor se spune una, pe ziare alta. Nu este în stare foarte bună, din câte am înțeles”, așa își începe tânăra confesiunea.

Întrebată despre vizitele iubitului, în județul Cluj, la volanul autoturismului implicat în accident, fata a evitat din nou să ofere un răspuns concret. Pusă în fața evidențelor, conturile de socializare cu imagini, aceasta a început să vorbească. Numărul drumurilor de Cluj, făcute de tânăr fără permis de conducere, ar trebui să le ridice semne de întrebare agenților de la rutieră, care tot mai rar sunt văzuți în trafic ori la controale de rutină.

„A mai venit la mine și cu prietenii și cu trenul. Nici nu știam că nu are permis. L-am întrebat când l-am cunoscut dacă are permis de conducere și a spus că are. Am avut încredere în el. Cam de 10 ori a venit cu mașina lui la mine”, spune clujeanca.

Pe contul său de Facebook, Cristian are mai multe poze, în diferite ipostaze și locații, cu mașina implicată în accidentul de sâmbătă dimineața, semn că el conducea mai tot timpul. Și totuși este ciudat că niciun agent de la rutieră, din Cluj sau Bihor, nu l-a oprit pe acest tânăr înainte de producerea accidentului.

Daniel Florea, șeful Secției 6 Poliție Rurală Florești, este bărbatul rănit cel mai grav în urma accidentului de pe Calea Florești, produs sâmbătă dimineață. Polițistul în vârstă de 44 de ani a suferit un traumatism toracic în urma căruia s-a declanșat o hemoragie internă, motiv pentru care medicii l-au operat de urgență. Celălalt șofer nevinovat a scăpat cu leziuni ușoare. Autorul accidentului rutier, tânărul de 20 de ani fără permis de conducere, din Bratca, județul Bihor, a suferit o ruptură de splină și a fost operat și el.

Polițiștii au stabilit că tânărul aflat la volanul BMW nu deține permis de conducere. Acesta este din Bratca, județul Bihor. Într-o curbă ușoară la dreapta, susțin agenții de la rutieră, tânărul de 20 de ani pierde controlul asupra autoturismului BMW, din cauza vitezei, intră pe sensul opus de mers și se izbește frontal de un Volkswagen Caddy, condus regulamentar de Daniel Florea, în vârstă de 44 de ani, din Cluj-Napoca. Ulterior, BMW-ul a fost proiectat pe banda 1 a sensului de mers Cluj-Napoca – Florești, unde a intrat în coliziune cu un Fiat Punto, condus regulamentar de către un bărbat în vârstă de 44 de ani, din Cluj-Napoca.

Citește și …
Șeful S6 Poliție Rurală Florești, rănit grav în urma accidentului de pe Calea Florești, are nevoie de sânge. Iată cine este autorul accidentului!
Citește și …
UPDATE – FOTO – Accident grav la ieșire din Cluj-Napoca spre Florești. Cum s-a produs, starea răniților

Citește și
1 Comentariu
  1. Aopolodor spune

    Se merge pe premiza ca e pila cuiva si sa nu aiba frecusuri agentul…pana la proba contarie cand o da de gard si se descopera ca nu are permis ..deloc sau suspendat! Mai bine amendeaza un neica nimeni care doar ce a scos masina din curte si hop nu are centura cand de fapt omul nu a mai pus centura ca dadea cu spatele urmand sa iasa din masina sa inchida poarta….dar asta nu mai conteaza! Si da stiu ca esti scutit sa porti centura la maneva cu spatele…
    MILILTIA doar atat iti spune: nu-ti convine, contesta in tribunal!

SPUNE CE CREZI

Adresa de email nu va fi publicata