Take a fresh look at your lifestyle.

„Amintiri din copilărie în ograda Narcheese” este primul eveniment al Asociației ROA Cluj (P)

0

La 6 luni de la crearea grupului, producătorii ROA Cluj organizează primul brunch care e menit sa reproducă o zi a copilăriei la țară. Acesta va avea loc în data de 03 iulie 2021, în sat Cornești ( com. Gârbau) de la orele 11:00 AM.

„Ne dorim ca părinții sa își amintească de zilele petrecute la bunici iar copiii de azi să descopere jocurile în aer liber din copilăria părinților lor, ca de exemplu rațele și vânătorii, leapșa, ascunsă printre căpițe de fân sau vânătoarea de comori printre baloți de paie” afirma echipa ROA.

Invitații vor fi  răsfățați cu preparate și produse ale producătorilor membrii în ROA Cluj, mancare la ceaun, deserturile copilăriei și băuturi răcoritoare. Echipa de animatori, îi va învăța pe copii diferite jocuri antrenante și activități delicioase. Atelierul de brânză Narcheese, gazda evenimentului, va face o demonstrație în pregătirea unui sortiment de brânză după rețeta bunicii, spre deliciul tuturor. 

Organizatorii afirmă că va fi și o zona de mini zoo, plimbări cu ponei la Casa Bunicii din Cornești, tobogan gonflabil și multe alte surprize. 

Pentru părinți va fi pregatită o zonă de relaxare cu hamace sau vor putea sta la taclale cu producătorii, despre povestea din spatele fiecărui vis împlinit, despre așteptările pe care le au legate de produsele pe care dacă doresc le pot și achiziționa.

„Scopul acestei zile este sa uitam de ecrane, de perioada stata în casa, părinții să-și amintească de copilărie iar copiii să cunoască jocuri care acum „nu mai sunt la moda”. Dorim ca în 03.07.2021 sa fim toți copii” comunica organizatorii.

Prețul pentru tot ce a fost descris mai sus este de 100 ron/adult și 20 ron/ copil +4 ani. Copiii sub 4 ani au accesul gratuit.

Înscrierile pentru eveniment se fac până în data de 01.07.2021, accesând link-ul de mai jos, sau în fiecare marți și joi la întâlnirile ROA. forms.gle/vU4uRAZDqXifgGKn9   

Evenimentul poate fi găsit si pe linkul de mai jos: https://www.facebook.com/events/297286188757893/?ref=newsfeed

Citește și

SPUNE CE CREZI

Adresa de email nu va fi publicata