Take a fresh look at your lifestyle.

Angajări la stat, salariu aproape 4.000 de euro. Ce condiții trebuie îndeplinite

0

Casa Națională de Asigurări de Sănătate (CNAS) a postat pe pagina oficială de Facebook, un anunț mai puțin obișnuit: se caută un specialist IT pentru Direcția Tehnologia Informației, iar salariul este de aproape 4.000 de euro (net).

„Vrei să fii parte din echipa care contribuie la dezvoltarea sistemelor și platformelor software ale CNAS? Vrei să ai un salariu de 19.857 de lei, echivalentul a 3971 de euro? Avem 5 poziții deschise pentru Specialiști IT&C în cadrul Direcției Tehnologia Informației!”, este anunțul CNAS publicat pe Facebook.

Pentru a accesa un astfel de post este nevoie de experiență în hardware, rețele, dezvoltare software sau baze de date.

Proba scrisă va avea loc pe 9 octombrie 2023, iar termenul limită pentru înscrieri este 2 octombrie 2023.

”Vrei să fii parte din echipa de IT-iști care vor schimba sistemul de sănătate din România și să câștigi 19.857 de lei, adică 3971 de euro, lucrând la CNAS? 

CNAS – Casa Națională de Asigurări de Sănătate caută 5 specialiști IT&C dedicați pentru a se alătura echipei noastre. Dacă cunoști pe cineva potrivit pentru această poziție sau ai prieteni și colegi pasionați de acest domeniu, share-uiește această oportunitate! 

IT-ul joacă un rol crucial în sănătatea publică, iar noi suntem în căutarea profesioniștilor pasionați care pot contribui la crearea de soluții inovatoare și eficiente pentru întregul sistem de asigurări de sănătate din România.  

Această oportunitate face parte din angajamentul nostru ferm de a continua modernizarea și îmbunătățirea sistemului de sănătate, scopul fiind acela de a oferi servicii de calitate tuturor cetățenilor. 

Vă îndemn să aplicați pentru aceste poziții și să vă alăturați echipei CNAS. Prin colaborare și inovație, putem continua să modelăm viitorul sănătății în România!”, este postarea președintelui CNAS, Andrei Baciu, pe o rețea socială. 

Citește și
SPUNE CE CREZI

Adresa de email nu va fi publicata