Take a fresh look at your lifestyle.

Angajata unei firme de curierat din Cluj-Napoca, cercetată pentru delapidare și fals. A anulat chitanțe de 54.000 de lei!

0

evaziuneAngajata  unei companii, din Cluj-Napoca, este cercetată de poliţişti pentru delapidare şi fals în înscrisuri sub semnatură privată. Femeia ar fi falsificat şi anulat chitanţe aferente banilor încasaţi de la clienţi pentru a expedia colete. Prejudiciul creat, de circa 54.000 lei, a fost recuperat în totalitate.

La data de 21 ianuarie, în urma cercetărilor efectuate de poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Cluj – Serviciul de Investigare a Criminalităţii Economice, s-a dispus continuarea urmăririi penale faţă de o femeie, de 34 de ani, din Cluj-Napoca, pentru comiterea infracţiunilor de delapidare şi fals în înscrisuri sub semnatură privată.

Din cercetări a reieşit că angajata unei companii ar fi încasat bani de la clienţi pentru a le expedia diverse colete, iar ulterior ar fi falsificat şi anulat chitanţele întocmite.

Femeia, prin însuşirea sumelor încasate, ar fi prejudiciat persoana juridică vătămată cu aproximativ 54.000 de lei. Prejudiciul a fost recuperat în totalitate.

Poliţiştii continuă cercetările  pentru documentarea întregii activităţi infracţionale.

Citește și

SPUNE CE CREZI

Adresa de email nu va fi publicata