Take a fresh look at your lifestyle.

ANM, avertizare de ultimă oră. Clujul, vizat alături de alte județe

0

Administrația Națională de Meteorologie a emis, luni dimineața, o avertizare meteo, cod galben, privind apariția ploilor și manifestărilor de instabilitate atmosferică. Vizat este, printre alte județe, și Clujul.

Astfel, potrivit meteorologilor, în intervalul 27 mai, ora 11:00 – 28 mai, ora 06:00, este valabilă o avertizare cod galben de ploi moderate cantitativ, descărcări electrice şi manifestări de instabilitate atmosferică.

„Fenomene vizate: instabilitate atmosferică accentuată, cantități de apă însemnate; În cursul serii de luni 27 mai și în noaptea de luni spre marți (27/28 mai) instabilitatea atmosferică va deveni deosebit de accentuată în Banat, vestul și nordul Olteniei, Crișana, Maramureș și vestul Transilvaniei, unde vor fi averse torențiale, frecvente descărcări electrice, grindină și vijelii. Cantitățile de apă vor depăși 25 l/mp și izolat 40…50 l/mp”, se arată în avertizarea emisă de ANM.

Avertizarea este valabilă pentru județele Alba, Arad, Bihor, Caraș-Severin, Cluj, Gorj, Hunedoara, Maramureș, Mehedinți, Satu Mare, Sălaj, Timiș și Vâlcea.

Citește și

SPUNE CE CREZI

Adresa de email nu va fi publicata