Take a fresh look at your lifestyle.

Anunț de ultimă oră a Centrului Infotrafic în legătură cu drumurile din județul Cluj!

0

drum-zapadaCentrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Române informează că la această oră, 22.00, nu sunt anunțate autostrăzi sau drumuri naționale cu circulația oprită din cauza vremii sau a unor evenimente rutiere, nici probleme majore privind fluența traficului pe arterele principale.

„Totuși, semnalăm că pe autostrada A1 București — Pitești și pe mai multe drumuri naționale importante din județele Alba, Cluj, Vrancea și Vaslui circulația auto se desfășoară îngreunat, din cauza ceții dense”, precizează reprezentnții Centrului Infotrafic.

De asemenea, între orele 19,05 și 23,00, va fi ceață și vizibilitate redusă în județele Vaslui și Vrancea și local în județul Bacău, iar până la miezul nopții și în zonele joase din județul Cluj, inclusiv in zona municipiului Cluj-Napoca, precum și drumurile naționale, europene din aceste zone și autostrada A3.

Pentru a preveni producerea evenimentelor nedorite pe drumurile publice, IGPR recomandă conducătorilor auto să adapteze viteza în funcție de starea carosabilului și vizibilitate, să păstreze o distanță corespunzătoare în mers și să nu se angajeze în efectuarea unor manevre riscante în trafic.

Specialiștii spun că și joi dimineața, în județul Cluj, va fi ceață pe mai multe drumuri naționale și județene din  Cluj.

Citește și

SPUNE CE CREZI

Adresa de email nu va fi publicata