Take a fresh look at your lifestyle.

Anunț de ULTIMĂ ORĂ făcut de meteorologi pentru Cluj și alte județe din Transilvania

0

drum-inzapezitAdministrația Națională de Meteorologie a emis o avertizare de tip COD GALBEN de vreme rea în județul Cluj. Meteorologii spun că vremea se schimbă radical, din nou. În județul Cluj, dar și alte județe din Transilvania, va ninge viscolit și vântul va face ravagii.

Potrivit ANM, în intervalul 11 ianuarie, ora 10.00, – 12 ianuarie, ora 12.00, vor fi intensificări periculoase ale vântului și ninsori viscolite în zona de munte.

„În intervalul menţionat în toate zonele de munte va ninge, iar vântul va avea intensificări cu viteze care, pe crestele înalte, mai ales ale Carpaţilor Meridionali şi de Curbură, vor depăşi 80…90 km/h la rafală, viscolind şi troienind zăpada.

Notă: În restul teritoriului, vântul va sufla cu viteze de 45….55 km/h, iar în Oltenia se vor atinge 60…70 km/h la rafală. Vor fi precipitaţii slabe, predominant ninsoare în regiunile intracarpatice şi în nordul Moldovei şi mai ales ploi în sud şi sud-est. Vor fi condiţii de polei”, au transmis reprezentanții ANM într-o informare.

 

harta-meteo-avertizare

Citește și

SPUNE CE CREZI

Adresa de email nu va fi publicata