Take a fresh look at your lifestyle.

Arestat după ce a furat o borsetă cu bani și acte. Unde a folosit cardul

0

Polițiștii Municipiului Cluj-Napoca – Secția 6 Poliție au reținut pentru 24 de ore un bărbat de 54 de ani, din același municipiu, bănuit de comiterea infracțiunilor de furt calificat, efectuare de operațiuni financiare în mod fraudulos și acces ilegal la un sistem informatic. Faptele comise ar fi cauzat un prejudiciu de peste 2.000 de lei.

La data de 2 iunie, bărbatul ar fi sustras o borsetă cu acte, carduri și bani, din interiorul unui autoturism aflat pe strada Turturii, din municipiul Cluj-Napoca, iar ulterior, prin utilizarea unui card bancar ar fi efectuat mai multe tranzacții, cauzând un prejudiciu de peste 2.000 de lei.

În urma investigațiilor derulate și a probatoriului administrat, la data de 21 iunie, cel în cauză a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore, iar ulterior prezentat instanței, față de acesta fiind dispusă arestarea preventivă pentru o perioada de 30 de zile.

Cu ajutorul cardului sustras, bărbatul și-a cumpărat țigări, alcool și mâncare. Acesta a scos și numerar de la bancomat.

foto: arhivă

Citește și
SPUNE CE CREZI

Adresa de email nu va fi publicata