Take a fresh look at your lifestyle.

ATENŢIE CLUJENI! Falşi angajaţi de la E-on gaz circulă prin oraş! Vezi ce trebuie să faci

0

E-ON-GAZE-on Gaz a transmis în cursul zilei de astăzi un comunicat de presă prin care avertizează clujenii. În comunicat, reprezentanţii companiei susţin ca escrocii folosesc numele de E-on Gaz şi sub diferite pretexte vă intră în locuinţă, după care se fac nevăzuţi cu tot ce apucă în mână.

„Rugăm consumatorii să anunţe de urgenţă Poliţia dacă persoanele care se prezintă în numele E.ON nu se pot legitima ca angajaţi ai companiei noastre sau ai partenerilor noştri, ori dacă solicită sume de bani în numele companiilor E.ON.

În zona de activitate a companiilor E.ON constatăm în continuare situaţii în carepersoane care pretind că sunt angajaţi ai E.ON, sub pretextul verificării, înlocuirii sau citirii contoarelor ori al verificarii instalaţiei şi/sau a aparatelor alimentate cu gaz, au pătruns în locuinţele unor consumatori şi au sustras bunuri sau au solicitat diverse sume de bani.

Pentru evitarea unor asemenea situaţii, facem următoarele precizări menite să îi protejeze pe consumatorii de gaze naturale de persoane rău intenţionate care pretind că sunt angajaţii noştri sau că reprezintă companiile E.ON.

Operaţiunile de înlocuire, verificare şi citire a contoarelor de gaz ori de verificare a instalaţiei şi/sau a aparatelor alimentate cu gazsunt realizate de către personalul E.ON sau al prestatorilor de servicii mandataţi de companiile noastre pentru aceste activităţi.

Angajaţii noştri pot fi identificaţi prin echipamentul inscripţionat E.ON şi prin legitimaţia de serviciu. Personalul prestatorilor de servicii poate fi identificat prin legitimaţia de serviciu şi prin împuternicirea din partea companiilor E.ON pentru a efectua operaţiunile menţionate.

Recomandăm consumatorilor să permită accesul doar acelor persoane care prezintă legitimaţia de serviciu şi/sau împuternicirea din partea companiilor E.ON.

De asemenea, precizăm faptul că angajaţii E.ON sau prestatorii de servicii mandataţi de companiile noastre nu încasează bani la domiciliul clienţilornici pentru contravaloarea serviciilor prestate de companiile noastre (acestea regăsindu-se în facturile emise), nici pentru contravaloarea gazelor naturale consumate”, avertizează oficialii E-on Gaz.

Citește și

SPUNE CE CREZI

Adresa de email nu va fi publicata