Take a fresh look at your lifestyle.

ATENȚIE, posibil bani falși pe piață! Un tânăr a fost arestat la Huedin, fratele său plasat sub control judiciar

1

Un tânăr a fost arestat preventiv, sâmbătă după-masă, de un judecător al Judecătoriei Huedin. El se numește Adrian Radu Rostaș, iar alături de fratele său Voicu Florin Rostaș, pus de un judecător sub control judiciar, ar fi plasat pe piața din Cluj și din țară bancnote false, în special euro. Potrivit primelor informații, bancnotele ar fi fost falsificate de cei doi cu ajutor unei imprimante și a unor matrițe. Voicu Florin Rostaș neagă acuzațiile și spune că informațiile deținute de noi nu sunt corecte, refuzând să facă mai multe precizări.

Cei doi bărbați săltați de mascați și de ofițerii Brigăzii de Combatere a Criminalității Cluj se numesc Voicu Florin Rostaș – zis „bebe sabie” și fratele acestuia Adrian Radu Rostaș – zis „Gulit”.

Surse, care au dorit să-și păstreze anonimatul, au declarat cum operau cei doi frați. ȘTIREA CONTINUĂ, MAI JOS!

„Unul dintre frați a adus din străinătate o imprimantă care permitea printarea banilor, spun colegii care au investigat această speță. E mai complex, utilizau inclusiv matrițe pentru falsificarea banilor, în special euro. Banii falsificați erau apoi plasați prin țară. Tot cu bani falși au făcut și cumpărături de telefoane mobile scumpe și alte obiecte. Prejudiciul exact este în curs de stabilire, dar poate fi foarte mare având în vedere că ei operează în acest fel de ceva vreme”, spune sursa noastră.

Cei doi frați au fost duși în fața unui judecător de drepturi și libertăți (JDL) de la Judecătoria Huedin. Magistratul a decis ca unul dintre bărbați să fie arestat preventiv pentru 30 de zile, iar celălalt să fie plasat sub control judiciar.

Așadar, pentru că are și alte probleme penale, Adrian Rostaș – zis „Gulit” va sta după gratii, în primă fază, 30 de zile. Bărbatul a fost transferat în Arestul IPJ Cluj.

Florin Rostaș – zis „bebe sabie” va rămâne în libertate, cu control judiciar. Asta înseamnă că tânărul va fi liber, dar va trebui să facă vizite periodice la Poliția Huedin și are unele obligații și restricții. Nerespectarea celor impuse de judecător atrage revocarea controlului judiciar și inclusiv înlocuirea cu arestul la domiciliu sau arest preventiv la IPJ Cluj, potrivit INFOHuedin.ro.

Citește și … BCCO Cluj, informare despre banii falși plasați pe piață

CINE SUNT CEI DOI BĂRBAȚI

Florin Rostaș este cel care a îmbrăcat uniforma de polițist, fără drept, în martie 2018, apoi s-a pozat cu un pahar de vin în mână și a publicat fotografia pe rețele de socializare. Mai multe despre acest subiect poate fi citit dând click AICI.

Adrian Rostaș este trimis în judecată pentru săvârșirea infracțiunii de ultraj, iar în 21 februarie, adică peste o săptămână, acesta avea termen la Judecătoria Huedin. În 17 iunie 2019, Adrian Rostaș l-a amenințat cu moartea, folosind un ciocan, pe un polițist din Huedin. Mai multe despre acest subiect poate fi citit dând click AICI.

Citește și
1 Comentariu
  1. Dottore spune

    Tzigani toată ziua

SPUNE CE CREZI

Adresa de email nu va fi publicata