Take a fresh look at your lifestyle.

Atenţionare de călătorie în Regatul Belgiei – Manifestaţii sindicale în Bruxelles

0

belgiaMinisterul Afacerilor Externe informează cetăţenii români care doresc să tranziteze sau să se deplaseze în Regatul Belgiei, că cele trei mari sindicate CSC, CGSLB şi FGTB organizează o serie de manifestaţii, care vor genera perturbări ale transportului public la Bruxelles.

Astfel, luni 30 martie 2015:

– metroul va circula la capacitate redusă cu 50%;

– un tramvai din două va circula pe liniile 3, 4, 39, 44;

– un tramvai din trei va circula pe liniile 2, 51, 55 şi 82;

– două tramvaie din trei va circula pe liniile 7 şi 92;

– autobuzele vor circula doar pe liniile 13, 21, 28, 29, 34, 46, 48, 53, 54, 64, 66, 71, 78, 84, 87, 89, 95.

Organizatorii acţiunii au făcut cunoscut şi traseul pe care se vor deplasa manifestanţii: plecarea de la ora 11:00 (ora locală) din Place de Luxembourg pe traseul Rue de Montoyer – Avenue des Arts – Bd. Du Regent – Rue du Congres şi se va ajunge la ora 12:30 (ora locală) la Place de la Liberte. Pe aceste artere rutiere circulaţia va fi blocată.

MAE recomandă cetăţenilor români să se informeze în legătură cu situaţia din Regatul Belgiei şi să consulte pagina de Internet www.mae.ro, pentru a obţine informaţii actualizate. Totodată, Ministerul Afacerilor Externe reiterează cetăţenilor români recomandările de a consulta informaţiile furnizate prin intermediul aplicaţiei „Călătoreşte în siguranţă” – care poate fi descărcată pe orice telefon mobil de tip smartphone, şi serviciului de alertă prin SMS, aferent campaniei de informare „Un SMS îţi poate salva viaţa!”.

Citește și

SPUNE CE CREZI

Adresa de email nu va fi publicata