Take a fresh look at your lifestyle.

Atenţionare de călătorie în Serbia! Inundaţiile au pus stăpânire pe unele zone

0

inundatiiMinisterul Afacerilor Externe informează cetăţenii români care se află sau care călătoresc în Republica Serbia că, urmare a precipitaţiilor abundente care au afectat teritoriul acestui stat în ultima perioadă, situaţia s-a agravat în localităţile Kladovo, Negotin, Tekija, Grabovica şi Donji Milanovac.

Autorităţile sârbe au anunţat că au desfăşurat operaţiuni de evacuare a populaţiei în zonă, în special în satul Tekija (pe clisura Dunării) şi în localităţile învecinate.

Pe lângă inundaţii, autorităţile se confruntă cu fenomenul alunecărilor de teren, cea mai afectată din acest punct de vedere fiind localitatea Tekija.

Situaţia drumurilor în municipalitatea Kladovo rămâne în continuare dificilă, acestea fiind afectate de alunecările de teren, drumul care face legătura cu Belgradul fiind, în continuare, impracticabil pe anumite porţiuni.

Având în vedere cele prezentate, Ministerul Afacerilor Externe recomandă cetăţenilor români care călătoresc/tranzitează Republica Serbia, să folosească rute alternative de deplasare şi anume Stamora Moravita-Vârșeț-Pancevo-Belgrad, iar anterior efectuării deplasării să se intereseze cu privire la starea drumurilor, accesând următorul link:    http://www.amss.org.rs/index.php?option=com_content&view=article&id=511&Itemid=210

Citește și

SPUNE CE CREZI

Adresa de email nu va fi publicata