Take a fresh look at your lifestyle.

Atenţionare de călătorie Ungaria – condiţii meteorologice, drumuri blocate

0

Havazás - Kamionok ütköztek össze az M7-es autópályánMinisterul Afacerilor Externe informează cetăţenii români care se află sau se deplasează pe teritoriul Ungariei cu privire la faptul că, potrivit informaţiilor făcute publice de către poliția ungară, pe drumul național nr. 43, porțiunea Mako-Nagylak (Nădlac) între km 35 și 39, circulația se derulează pe o singură bandă de circulație, în mod alternativ, din cauza viscolului puternic. În prezent au fost mobilizate 2 autospeciale de deszăpezire pentru a asigura derularea traficului Mako- Nagylak/Nădlac.

În intervalul 06.30 – 08.30, traficul auto a fost blocat total pe DN 43, pe raza localității Apatfalva, ca urmare a derapării unui camion.

Atenţionările meteorologice valabile pe teritoriul Ungariei se mențin până la data de 29.12.2014, ora 00.00.

Autoritățile ungare au pus la dispoziția cetățenilor informaţii actualizate privind condițiile meteorologice și de trafic, acestea putând fi consultate pe următoarele site-uri de specialitate:

–       http://vesz.katasztrofavedelem.hu – aplicaţia Serviciului Ungar pentru Situaţii de Urgenţă

–       http://utinform.hu – Administraţia Drumurilor Ungare

–       http://met.hu – Serviciul Ungar de Meteorologie.

Ministerul Afacerilor Externe recomandă cetăţenilor români care se deplasează pe teritoriul Ungariei să consulte pagina de internet www.mae.ro pentru informaţii actualizate.

Totodată, Ministerul Afacerilor Externe reiterează recomandările de a fi consultate informaţiile oferite prin intermediul aplicaţiei pe telefonul mobil și tabletă „Călătoreşte în siguranţă”, a serviciului de alertă prin SMS aferent campaniei de informare „Un SMS îţi poate salva viaţa!” și prin consultarea „Ghidului de călătorie pentru sărbătorile de iarnă 2014” disponibil pe întreaga perioadă a sărbătorilor.

loading...
Citește și

SPUNE CE CREZI

Adresa de email nu va fi publicata