Take a fresh look at your lifestyle.

Au fost finalizate lucrările de asfaltare pe drumul județean Fizeșu Gherlii – Sântioana – Ţaga

0 2

Consiliul Județean Cluj informează participanții la trafic că au fost finalizate lucrările de asfaltare derulate pe drumul județean DJ 109C Fizeşu Gherlii – Sântioana – Ţaga. Acestea au vizat un sector de drum în lungime de peste 5 kilometri, de la kilometrul 12+500 până la kilometrul 17+600.

Pentru completa finalizare a lucrării, urmează să se mai intervină la şanţuri şi acostamente, precum şi în ceea ce privește executarea marcajelor rutiere. Alături de creșterea gradului de confort și siguranță în circulație, îmbunătățirea acestui drum județean contribui și la crearea de noi oportunități de dezvoltare economică a zonei, cunoscută îndeosebi pentru rețeaua de lacuri de pescuit de agrement.

Lucrările de întreținere demarate pe acest drum judeţean vizează mai multe tronsoane ale unui sector în lungime de aproape 38 de kilometri, de la kilometrul 1+400 până la kilometrul 39+200. În funcție de nivelul de degradare a căii de rulare, lucrările de întreţinere care se execută pe restul tronsoanelor constau în plombări cu emulsie bituminoasă prin stropiri succesive, plombări cu beton asfaltic, aducerea la profil a acostamentelor, completarea acostamentelor, desfundarea și curățarea podeţelor, şanţurilor şi rigolelor, curăţarea albiilor de sub poduri şi reparaţii la trotuare cu asfalt turnat.

SPUNE CE CREZI

Adresa de email nu va fi publicata