Take a fresh look at your lifestyle.

Au fost finalizate lucrările de asfaltare pe drumul județean Nireş– Valea Unguraşului

0

Consiliul Judeţean Cluj aduce la cunoştinţa participanţilor la trafic şi a locuitorilor din zonă faptul că , în cadrul programului de lucrări pentru anul 2018 al forului administrativ județean, pe drumul judeţean 161D (DJ 172F) Nireş – Unguraş – Valea Unguraşului a fost finalizată asfaltarea unui sector de drum în lungime de patru kilometri, situat pe raza localităţii Nireş.

Este vizat, practic, un sector de drum în lungime de peste 20,5 kilometri. Astfel, după finalizarea asfaltării sectorului de drum în lungime de patru kilometri, lucrările de întreţinere continuă şi se derulează în ritm susţinut pe cele două sectoare de drum rămase, respectiv cel situat între kilometrul 10+400 şi kilometrul 14+000 şi cel dintre poziţiile kilometrice 18+000 şi 30+950.

Lucrările de întreţinere pe aceste două sectoare constau în plombări cu emulsie bituminoasă, plombări cu beton asfaltic, burduşiri, completare de acostamente, cosiri de vegetaţie şi tăieri de lăstăriş. Rolul acestor lucrări de întreţinere este de a asigura o circulație normală, în condiții de siguranță, pe sectorul de drum amintit ce permite un acces rapid şi facil spre cele două centre urbane din zonă, Dej şi Gherla.

Citește și

SPUNE CE CREZI

Adresa de email nu va fi publicata