Take a fresh look at your lifestyle.

AUDIO – Annamaria Takacs, mama copilului înjunghiat în inimă de propriul tată, primele declarații: Mi-aș fi dorit să-l găsesc și pe el mort… Undeva în sufletul meu simt o bucurie că trăiește

0

Annamaria Takacs, mama copilului Takacs Gyorgy, în vârstă de 8 ani, înjunghiat de mai multe ori în inimă de către tatăl său Takacs Gyorgy, a făcut primele declarații după tragedie. Femeia a găsit forța pentru a vorbi și susține că se bucură de faptul că tatăl criminal este în viață, pentru a conștientiza și a trăi cu faptele pe conștiință. Mama se declară șocată că fostul ei soț a umblat trei zile cu cadavrul copilului în mașină.

Citește și … Decizie definitivă în cazul tatălui criminal

Femeia vorbește și despre faptul că Takacs Gyorgy a țipat la ea în seara zilei de 25 iulie pentru că ar fi întârziat la întâlnirea de predare/primire a copilului. Tatăl criminal i-ar fi spus mamei copilului că „este prea târziu”. Băiatul creștea alături de mamă, dar fusese cu tatăl într-o vacanță în Ungaria.

Citește și … EXCLUSIV – Ce comportament are Takacs Gyorgy, tatăl criminal, în arest

Rămasă fără copil, femeia spune că nu are ce să le reproșeze polițiștilor pentru modul în care au gestionat situația. Aceasta arată că legislația ar fi problema în cazul disparițiilor de copii.

Declarațiile mamei, în materialul de mai jos.

Cadavrul lui Takacs Gyorgy, de 8 ani, a fost găsit marți dimineața în apropiere de localitatea Filea de Jos, pe bancheta din spate a autoturismului familiei. Autovehiculul era abandonat, iar tatăl cu arma crimei era dispărut. Tot marți, dar după-masă, polițiștii l-au prins pe tatăl criminal, la 3 kilometri de autoturismul abandonat, acesta încercând să se sinucidă. Pentru imagini de la locul crimei, click AICI.

Anchetatorii spun că minorul este mort de sâmbătă, iar de atunci până marți dimineața tatăl l-ar fi plimbat cu autoturismul prin zona localităților Filea de Jos, Filea de Sus și Ciurila. Pentru imagini din momentul capturării, click AICI.

Citește și … FOTO – Când a fost înjunghiat Takacs Gyorgy și ce se întâmplă cu tatăl criminal. Rezultatul necropsiei i-a șocat pe anchetatori

Citește și

SPUNE CE CREZI

Adresa de email nu va fi publicata