Take a fresh look at your lifestyle.

UPDATE – Autospecială SMURD implicată într-un accident cu mașina Poliției, în față la Prefectură

0
foto: Eugen Olariu/ Ziar de Cluj
foto: Eugen Olariu/ Ziar de Cluj

O autospecială SMURD a fost implicată într-un accident rutier în față la Prefectură. Accidentul s-a produs între o mașină a Inspectoratului Județean de Poliție Cluj și salvarea SMURD.

IPJ CLUJ refuză pentru un moment să dea informații cu privire la accidentul în care au fost implicate cele două autospeciale, precizând că urmează a fi vizualizate imaginile de pe camerele de supraveghere din zonă pentru a se stabili care dintre șoferii autospecialelor a fost de vină.

Citește și …
Clujean spânzurat! Ambulanța SMURD implicată în accidentul de la Prefectură trebuia să ajungă la el

UPDATE 1

Andrei Biriș, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Cluj, a declarat pentru Ziarul Clujean faptul că autospeciala SMURD se deplasa la o intervenție.

Biriș a mai precizat că echipajul SMURD avea în funcțiune semnalele acustice și luminoase în momentul în care a fost lovit de mașina Poliției. Un membru al echipajului SMURD a fost rănit, mai spune Andrei Biriș.

UPDATE 2
Reprezentanții IPJ Cluj au revenit cu poziția lor referitoare la accident, dar tot nu au lămurit situația.

„În jurul orei 11.15, s-a produs o coliziune între două autospeciale. Un autovehicul (n.r. al Poliției) circula dispre strada Cuza Vodă, iar celălalt (n.r. salvarea SMURD) dinspre Mărăști spre cartierul Mănăștur. În urma accidentului, trei persoane au fost duse la spital pentru investigații suplimentare și se continuă cercetările pentru a se stabili circumstanțele în care s-a produs accidentul rutier”, au precizat reprezentanții IPJ Cluj.

Citește și

SPUNE CE CREZI

Adresa de email nu va fi publicata