Take a fresh look at your lifestyle.

Avertizare ANM de ninsoare viscolită. Clujul este vizat, dar și alte județe

0

Meteorologii Administrației Naționale de Meteorologie au emis, marți dimineață, o avertizare de ninsoare viscolită. Vizată este zona de munte a județului Cluj. Avertizarea este valabilă și pentru alte județe din țară.

Potrivit specialiștilor, avertizarea intră în vigoare marți seara, la ora 20.00, și expiră joi dimineața, la ora 10.00. În acest timp va ninge, iar vântul va spulbera zăpada.

„În intervalul menţionat în toate zonele de munte va ninge, se va depune strat nou de zăpadă, local consistent şi vântul va avea intensificări cu viteze ce vor depăşi 60…70 km/h, iar pe creste 80…90 km/h, viscolind şi spulberând zăpada.
Intensificări ale vântului şi precipitaţii în general slabe cantitativ, la început mixte, apoi mai ales sub formă de ninsoare, se vor semnala şi în restul teritoriului, dar mai ales în regiunile estice şi sud-estice”, precizează specialiștii ANM.

Începând cu data de 29 decembrie vremea va deveni rece, geroasă în timpul nopţilor şi dimineţilor în nordul şi centrul teritoriului şi pe arii mai restrânse în rest, iar vântul va continua să prezinte intensificări îndeosebi în sud-est.

Citește și

SPUNE CE CREZI

Adresa de email nu va fi publicata