Take a fresh look at your lifestyle.

Avocata Bianca Perța este TUPEISTA, din clipul lui Bravo, care a parcat pe locul unui handicapat. Nu poate fi sancționată!

14

mircea-bravo-bianca-veronica-pertaȘoferița tupeistă din videoclipul lui Mircea Bravo este avocată în Cluj-Napoca. Bianca Veronica Perța apare în imagini în timp ce, cu nesimțire, parchează autoturismul pe locul de parcare destinat persoanelor cu handicap, de pe Bulevardul Eroilor.

Legal, tupeul șoferiței nu poate fi sancționat, spune Daniel Boie de la IPJ Cluj, și asta pentru că indicatorul „Persoane cu handicap” este unul de informare, nu de obligare. În traducere, totul se rezumă la bunul simț și caracterul șoferilor dacă lasă locul liber pentru persoanele cu deficiențe sau îl ocupă.

Legea îl contrazice pe Daniel Boie de la IPJ Cluj și scrie negru pe alb că avocata poate fi sancționată. „art. 100- L448/2006 f) parcarea altor mijloace de transport pe locurile de parcare adaptate, rezervate şi semnalizate prin semn internaţional pentru persoane cu handicap, se sancționează cu amendă de la 200 lei la 1.000 lei şi ridicarea mijlocului de transport de pe locul de parcare respectiv;”

Mircea Bravo a stat la pândă, pe Bulevardul Eroilor din Cluj-Napoca, în preajma unui loc de parcare destinat conducătorilor auto cu handicap.

Înarmat cu un căruț pentru persoane cu deficiențe locomotorii, Mircea Bravo îi întreba pe șoferii care parcau pe locul persoanelor cu handicap dacă au nevoie de ajutor.

Rușinați, majoritatea dintre cei filmați în experiment, s-au urcat în autoturisme și au plecat.

Bianca Veronica Perța a fost contactată de mai multe ori de reporterii noștri, dar nu a putut fi găsită pentru un punct de vedere referitor la situație.

După apariția acestui articol, Perța și-a șters și contul de Facebook.

Citește și …
Avocata TUPEISTĂ lovește din nou și amenință cu judecata! Cum se apără Bianca Perța

Citește și …
Petiție online pentru excluderea din avocatură a TUPEISTEI Bianca Veronica Perța. Tu semnezi?

Citește și …
VIDEO – Mircea Bravo, lecție DURĂ pentru cei care parchează pe locurile persoanelor cu handicap. O șoferiță a fost NESIMȚITĂ!

Citește și …
HALUCINANT – De ce nu este sancționată avocata TUPEISTĂ, cea care a parcat cu nesimțire pe locul persoanelor cu handicap

Urmărește fluxul de știri ziarulclujean.ro și pe Facebook!

Sursa foto:https://www.facebook.com/almasan.veronica?fref=ts

Citește și
14 Comentarii
 1. Nicky Trouble spune

  De ce e suspendata? Cumva ca sa nu-i apara datele gen telefon, mail etc?

 2. UFO spune

  in atentia IPJ: art. 100- L448/2006
  f) parcarea altor mijloace de transport pe locurile de parcare adaptate, rezervate şi semnalizate prin semn internaţional pentru persoane cu handicap, cu amendă de la 200 lei la 1.000 lei şi ridicarea mijlocului de transport de pe locul de parcare respectiv;

 3. kol spune

  Conform art. 2 alin. (1) din Legea 448/2006 privind protecţia şi promovarea drepturilor persoanelor cu handicap, persoanele cu handicap sunt acele persoane cărora mediul social, neadaptat deficienţelor lor fizice, senzoriale, psihice, mentale şi/sau asociate, le împiedică total sau le limitează accesul cu şanse egale la viaţa societăţii, necesitând măsuri de protecţie în sprijinul integrării şi incluziunii sociale.

  In plus, persoanele care au dreptul sa parcheze pe locurile destinate persoanelor cu handicap trebuie sa afiseze la loc vizibil o legitimatie (card) de parcare eliberata de autoritatile locale care ii acorda acest drept altfel risca sa li se ridice masina chiar daca au dreptul sa parcheze in acel loc.

  art. 100- L448/2006

  f) parcarea altor mijloace de transport pe locurile de parcare adaptate, rezervate şi semnalizate prin semn internaţional pentru persoane cu handicap, cu amendă de la 200 lei la 1.000 lei şi ridicarea mijlocului de transport de pe locul de parcare respectiv;

 4. cetatenescu spune

  Vaca. Nimic altceva decat o vaca care ne face de rusine orasul. 🙂

  Vom avea grija sa ii fie gasite si publicate datele personale sa isi primeasca portia binemeritata de p**e! 😀

 5. Botzy spune

  Bravo!In sfarsit cineva care incearca sa distruga acest fenomen care trebuia de mult timp rezolvat.

 6. Gane spune

  Bianca Almasan (casat. Perta) sora dentistului Almasan, verisoara avocatei Cristina Petre, o încrengatura de nesimtiti tupeisti cu relatii la politie si lumea interlopa. Cine îi cunoaste stie despre ce spun. Nu va mirati , astia sunt oamenii.

 7. Me spune

  Fiind avocata in Baroul Cluj, are numarul de telefon pe site-ul Baroului. 🙂

 8. rad traian spune

  FUTA DREQ pa ma sa de jigodie ….avocata de cacat .

 9. Calin spune

  Va luati aiurea de o avocata cu handicap….

 10. Nora Minea spune

  Doamna avocata, daca tot ati luat locul de parcare al unei persoane cu handicap, luati-i si handicapul. Inca unul pe langa cel care se pare ca deja il aveti. Mai aveti si copilul cu dumneavoastra…

 11. Soferu spune

  nu cumva sa fie chiar spanzurata in piata publica, iar familia ei sa fie de asemenea lichidata si copiii dati la orfelinat ? Nu aveti totusi deloc jena sa faceti un asemenea linsaj mediatic ? De ce nu judecati raul de la radacima ? De ce nu gasesti ziua un loc de parcare in apropierea autoritatilor, institutiilor publice etc. din centru ? Pentru ca multi concetateni comozi pleaca in fiecare zi cu masina la servici si ocupa locurile de parcare toata ziua. De multe ori am cautat un loc de parcare pentru 5 minute in centru, cat sa dau la banca un OP sau sa iau extrase de cont, si nici o sansa. De ce nu se limiteaza durata parcarii, asa cum este in toate orasele civilizate din Europa (unde pretindem ca ne aflam si noi) ? Limitare la 2 ore, dupa care un tarif prohibitiv, care daca nu este platit sa se aplice amenzi usturatoare. Alo, Primaria, este an electoral si nu aveti sange in instalatie ?!??

  1. vali spune

   Dar daca totusi ti-ai lasa si tu masina la vreo 100 m.distanta si ti-ai misca cu…pe jos putin, ti-e teama ca ai slabi (poate doar la minte!?) prea mult sau esti si tu „handicapat”, dar nu vrei s-o recunosti?! Nu, invalid n-ai cum sa fii, ca altfel nu i-ai fi luat apararea, insa poate esti „cordacul” ei si-ti pare rau ca mai exista si opinie publica contra nesimtirii voastre! Dar ce a-ti vrea voi ma, sa se desfiinteze legea pt.persoanele cu handicap doar ca sa aiba nesimtitii de genul vostru o parcare in plus, care sa va favorizeze mai mult doar tot pe voi, sa puteti cobora exact unde vreti, sa nu mai mergeti pe jos deloc, iar „fraierii de handicapati”…sa mearga pe jos…cat se poate de mult, doar pt.ca nu sunt „smekeri de cac..” k voi!?

 12. Gabi spune

  Nu poate fi suspendata, ok. Dar ce-ar fi daca populatia ar fi un pic mai informata, si daca „avocata” ar fi boicotata? Pur si simplu clientii sa-i refuze serviciile. Pentru ca nu poti fi atat de nesimtita fara sa suferi nicio sanctiune.

 13. Razvan spune

  Faptul ca acesti oameni au parcat pe un loc atribuit celor cu handicap, ei neavand vre-un handicap este reprobabil. Dar persoana care le cere socoteala fara nici un drept decat cel moral, iar nu este in regula. Repet, inteleg demersul lui, dar pentru asta avem autoritati care sunt platiei din bani publici sa dea sanctiuni. Alfel o sa ajungem sa ne facem singuri dreptate.

SPUNE CE CREZI

Adresa de email nu va fi publicata