Take a fresh look at your lifestyle.

Balenciaga a creat o pereche de crocși cu toc. Cât costă

0

O mie de dolari pentru o pereche de pantofi – una total atipică. Vorbim de o pereche de crocși – un fel de saboţi sau şlapi confortabili cu… toc.

Modelul a fost creat de prestigioasa casă de modă Balenciaga. Dacă unii nu au fost prea impresionați de felul cum arată, alții caută cu disperare să îl cumpere.

Ce obții dacă îndrăznești să combini o pereche de crocși cu un toc? Un model de încălțăminte, care, cu siguranță, va atrage multe priviri.

Pe asta a mizat și o celebră casă de modă, Balenciaga, care și-a prezentat invenția odată cu lansarea noii colecții primăvară-vară 2022.

Ce-i drept, saboţii au fost ascunşi destul de bine sub pantalonii extrem de lungi… A fost, însă, vizibilă această pereche de cizme, ceva mai utilă.

Phillip Bloch, stilist: „E vorba despre designeri care iubesc să ia urâtul şi să-l transforme în ceva frumos. Moda e despre o perspectiv dublă. Vrei ca oamenii să se uite la tine şi apoi să se mai uite o dată.”

Publicul nu a trecut însă cu vederea primul model de încălțăminte, internauții taxându-l drastic. “Acești pantofi sunt jignitori”, a comentat o persoană.

“Tocurile? Să putrezească în iad”, a spus altcineva. Dar… are și fani.

Phillip Bloch, stilist: „Am clienți care au început să mă sune și să mă întrebe entuziasmați dacă am văzut acest model de crocși cu toc și mă întreabă dacă le pot face rost. Mă ocup deja de asta!”

Ultima dată când designerii Balenciaga au colaborat cu cei de la Crocs au scos pe piață un model cu platformă, care s-a vândut cu 850 de dolari. Ca să scape mai ieftin, unele doamne au încercat să reproducă acasă noua invenție cu toc.

Citește și

SPUNE CE CREZI

Adresa de email nu va fi publicata