Take a fresh look at your lifestyle.

Bancomate din Cluj-Napoca, Huedin și Gilău, prădate de doi mehedințeni

0

Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale Cluj, în colaborare cu polițiștii de Investigații Criminale de la Secția 11 Poliție din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București, au reușit documentarea activității infracționale a două persoane cercetate sub aspectul comiterii mai multor infracțiuni de furt calificat și de tentativă de furt calificat în formă continuată, fapte săvârșite în dauna mai multor unități bancare, din ATM-uri, care aparțineau acestora, pe raza localităților Cluj-Napoca, Huedin și Gilău. Autorii au fost depistați de polițiștii din Cluj-Napoca, nu cei din Huedin. 

Suspecții, o femeie de 28 de ani, din municipiul Drobeta Turnu Severin, județul Mehedinți, și un bărbat de 41 de ani, din aceeași localitate, sunt cercetați în stare de arest preventiv, fiind arestați într-o altă cauză.

Cei doi sunt bănuiți de comiterea a 4 infracțiuni de furt calificat și 4 tentative de furt calificat, în formă continuată, la bancomate de pe raza municipiului Cluj-Napoca, comunei Gilău și orașului Huedin.

În fapt, cei doi, în perioada 28 – 29 iulie, prin montarea unor dispozitive artizanale în bancomate au sustras sau au încercat să sustragă din acestea diferite sume de bani.

Cercetările sunt continuate de către polițiști în vederea documentării întregii activități infracționale a celor două persoane.

Citește și

SPUNE CE CREZI

Adresa de email nu va fi publicata