Take a fresh look at your lifestyle.

Bărbat săltat după ce a ultragiat doi polițiști din Câmpia Turzii

0

Un bărbat în vârstă de 42 de ani, din municipiul Câmpia Turzii a fost reținut pentru 24 de ore, iar ulterior arestat preventiv pentru 30 de zile, fiind cercetat pentru săvârșirea infracțiunii de ultraj, faptă prevăzută și pedepsită de Codul penal. Bărbatul ar fi amenințat cu acte de violență doi polițiști din cadrul Poliției municipiului Câmpia Turzii, solicitați pentru a interveni în aplanarea unei stări conflictuale care avea loc între două persoane.

La data de 15 august, în jurul orei 21.45, polițiștii au fost sesizați despre desfășurarea unei stări conflictuale între un bărbat și o femeie care se aflau într-un autoturism, pe strada Parcului, din municipiu.

Cele două persoane au fost identificate, bărbatul de 42 de ani neconformându-se recomandărilor polițiștilor. Cel în cauză ar fi manifestat un comportament recalcitrant în interiorul unității de poliție, continuând să-i adreseze cuvinte jignitoare femeii.

Ulterior, le-ar fi adresat amenințări cu moartea și cu acte de violență ambilor agenți de poliție.

În baza probatoriului administrat, procurorul de caz a dispus reținerea bărbatului pentru 24 de ore, fiind prezentat unui judecător de drepturi și libertăți din cadrul Judecătoriei Turda, care a dispus arestarea preventivă a acestuia pentru o perioadă de 30 de zile.

Citește și

SPUNE CE CREZI

Adresa de email nu va fi publicata