Take a fresh look at your lifestyle.

Bărbat tăiat de tren lângă stația Cluj Est

0

Un bărbat de 65 de ani, din Cluj-Napoca, a sfârșit sub roțile unui tren internațional, duminică după-masă, în zona stației Cluj Est. O autospecială cu modul de descarcerare și un echipaj SAJ au fost alertate ca urmare a unui incident în care un bărbat a fost lovit de tren, pe linia ferată.

Evenimentul a avut loc în jurul orei 16:50, iar echipajele sosite la locul evenimentului au constatat că bărbatul prezenta traume incompatibile cu viața. Decesul acestuia a fost declarat pe loc.

„In jurul orei 16.50 politistii din cadrul Sectiei Transporturi Feroviare au fost sesizati despre producerea unui accident feroviar la iesirea din statia Cluj Est. Conform primelor informatii, un barbat in varsta de 65 de ani, din Cluj Napoca, jud Cluj a fost lovit de trenul care se deplasa pe ruta Budapesta- Brasov. Din nefericire, a fost constatat decesul barbatului de 65 de ani, trupul acestuia fiind transportat la IML, in vederea necropsiei. In cauza se efectueaza cercetari pentru stabilirea imprejurarilor in care s a produs evenimentul”, precizează reprezentanții Inspectoratului Județean de Poliție Cluj într-o informare scrisă.

foto: arhivă

Citește și

SPUNE CE CREZI

Adresa de email nu va fi publicata