Take a fresh look at your lifestyle.

Bărbat tâlhărit în Zorilor și lăsat fără baston. Făptașii nu au găsit nimic în buzunarele omului

0

Poliţiştii Secţiei 6 Poliţie Cluj-Napoca au fost sesizaţi, prin Sistemul Naţional Unic de Apeluri de Urgenţă 112, de către un bărbat de 55 de ani, din municipiul Cluj-Napoca, despre faptul că în jurul orei 16:30 în data de 23 noiembrie, în timp ce se deplasa pe strada Zorilor a fost atacat de mai multe persoane care l-au trântit la pământ, l-au buzunărit și i-au luat bastonul care îl ajuta la deplasare.

Persoana agresată a fost transportată la UPU pentru acordarea îngrijirilor medicale.

În urma activităţilor desfăşurate de către poliţiştii Secţiei 6 Poliţie, în colaborare cu poliţiştii Secţiei 2 Poliţie Cluj-Napoca, persoanele bănuite de comiterea faptei au fost identificate, stabilindu-se că este vorba despre doi bărbați, de 27 și 18 ani, din județul Mureș.

La data de 24 noiembrie, aceștia au fost reţinuţi de către poliţişti pentru 24 de ore.

Ulterior, magistraţii Judecătoriei Cluj-Napoca au dispus arestarea pentru o perioadă de 30 de zile a bărbatului de 27 de ani, iar faţă de tânărul de 18 ani a fost dispusă măsura controlului judiciar pentru 60 de zile.

Cercetările sunt continuate de către poliţiştii clujeni în vederea documentării întregii activităţi infracţionale a celor doi.

Citește și

SPUNE CE CREZI

Adresa de email nu va fi publicata