Take a fresh look at your lifestyle.

Bărbatul care a tăiat anvelopele a fost reținut. Înainte de anvelope și după a comis câte o tâlhărie

0

Polițiștii clujeni au identificat și reținut un tânăr care ar fi distrus anvelopele unor autoturisme pe Aleea Vidraru din cartierul Mănăștur. Anterior, acesta fusese reținut pentru comiterea unei tâlhării. După ce a tăiat anvelopele a mai săvârșit o tâlhărie.

În urma investigațiilor efectuate de către polițiștii din cadrul Poliției municipiului Cluj-Napoca – Secția 4 Poliție a fost identificat un bărbat bănuit de comiterea unor fapte de distrugere prin înțeparea anvelopelor.

În fapt, în perioada 10-12 februarie, cel în  cauză, un tânăr, de 26 de ani, din Cluj-Napoca, ar fi distrus patru anvelope ale unor autoturisme parcate pe raza cartierului Mănăștur, proprietarii autovehiculelor respective sesizând organele de poliție.

În baza probatoriului administrat, la data de 27 februarie, polițiștii l-au reținut pentru 24 de ore pe bărbat, acesta fiind cercetat pentru comiterea infracțiunii de distrugere în formă continuată (patru fapte), faptă prevăzută de Codul penal.

Bărbatul este cercetat și pentru comiterea infracțiunii de tâlhărie. Conform cercetărilor efectuate, la data de 26 februarie, cel în cauză ar fi sustras bunuri dintr-un magazin din cartierul Mănăștur, iar pentru a-și asigura scăparea ar fi îmbrâncit-o pe angajata magazinului. Imediat după comiterea faptei, un echipaj de poliție l-a depistat, fiind reținut pentru 24 de ore de către polițiștii Biroului de Investigații Criminale.

Cercetările sunt continuate pentru documentarea întregii activități infracționale a bărbatului.

VIDEO – Vezi cum acționa

Citește și

SPUNE CE CREZI

Adresa de email nu va fi publicata