Take a fresh look at your lifestyle.

Bărbatul căzut de pe schela bisericii a decedat

0

Muncitorul căzut de pe schela Bisericii reformate din Turda a decedat la spital, la doar câteva ore de la incident. Acesta a căzut de la aproximativ 9 metri înălțime, potrivit anchetatorilor.

Reamintim, miercuri în jurul orei 10.00, Poliția municipiului Turda a fost sesizată cu privire la faptul că pe strada Basarabiei, o persoană ar fi căzut de la înălțime. Este vorba despre un muncitor care lucra la renovarea Bisericii reformate.

Verificările preliminare au condus la stabilirea identității persoanei, un bărbat în vârstă de 36 de ani, din municipiul Câmpia Turzii, care, în timpul desfășurării unor lucrări de renovare a clădirii, ar fi căzut de pe schela pe care se afla, de la o înălțime de aproximativ 9 metri.

Un echipaj medical l-a preluat pe bărbat la unitatea medicală pentru a-i fi acordate îngrijirile de specialitate.

În continuare sunt efectuate cercetări privind săvârșirea infracțiunilor de ucidere din culpă și neluarea măsurilor legale de securitate și sănătate în muncă, nerespectarea măsurilor legale de securitate și sănătate în muncă, urmând a fi stabilite împrejurările în care a avut loc incidentul.

Citește și … Un muncitor care lucra la renovarea unei biserici a căzut de pe schelă

Citește și

SPUNE CE CREZI

Adresa de email nu va fi publicata