Take a fresh look at your lifestyle.

Bărbatul strivit între mașini pe Nicolae Titulescu poate rămâne fără picioare, deși va fi operat. Poliția zice că nu e grav rănit!

2

spitalHalucinantă este declarația Poliției Clujene în cazul accidentului de pe strada Nicolae Titulescu din Cluj-Napoca, unde un bărbat a fost strivit între două autoturisme. Medicii spun că pacientul este rănit grav în secția de Terapie Intensivă, iar IPJ Cluj susține că e rănit ușor. De ce o așa diferență între declarații?

După producerea accidentului de sâmbătă seara, angajatele Biroului de presă al Inspectoratului Județean de Poliție Cluj nu au mai răspuns la telefon, pentru a da informații despre cum a putut avea loc o astfel de nenorocire.

Un jeep din Satu Mare, condus de o beizadea de 22 de ani, a întrat cu viteză pe contrasens. Un bărbat de 30 de ani a fost strivit între jeep și o altă mașină parcată pe marginea drumului.

Reacția Poliției Clujene a venit la 12 ore de la producerea accidentului. În declarația oficială, purtătoarea de cuvânt a IPJ Cluj spune că victima accidentului este rănită ușor.

„Un bărbat de 22 de ani din Satu Mare conducea un autoturism pe direcția strada Unirii – Piața Cipariu, iar pe fondul neadaptării vitezei la condițiile de trafic a pierdut controlul asupra volanului și a lovit două autoturisme. Din accident a rezultat rănirea ușoară a unui bărbat de 30 de ani care a fost surprins între cele două mașini parcate”, a spus purtătorul de cuvânt al IPJ Cluj.

Medicii care îl îngrijesc pe pacient sunt de altă părere. Aceștia spun că din cauza leziunilor suferite, bărbatul își poate pierde picioarele.

„Diagnosticul este grav. Pacientul a fost internat pe secția de Terapie Intensivă Vasculară, din cadrul Clinicii de Chirurgie 1 a Spitalului Județean de Urgență Cluj. Pacientul, victima unui accident rutier, a fost adus în UPU cu șoc hemoragic și traumatism prin strivire membre inferioare. Urmează ca medicul de la Chirurgie Vasculară să stabilească când și dacă va putea fi operat pacientul”, a declarat în exclusivitate, pentru ZiarulClujean.ro, șeful UPU Cluj Adela Golea.

Potrivit medicilor, în traumatismele de strivire se strivește tot, inclusiv vasele de sânge, iar refacerea este destul de dificilă. Dat fiind faptul că  traumatismele prin strivire sunt extrem de urâte,  pot duce la amputarea membrelor afectate.

Concluzia este că dacă polițiștii întocmesc dosar penal pentru o faptă mai ușoară, cu urmări nu foarte grave, șoferul vinovat de producerea accidentului scapă mai ușor de rigoarea legii.

Citește cum s-a petrecut accidentul și vezi imagini dramatice de pe strada Nicolae Titulescu.

VIDEO – Bărbat STRIVIT între două mașini pe Nicolae Titulescu și dus la spital în comă. Poliția nu vorbește despre caz. Oare se ascunde ceva?

Citește și
2 Comentarii
  1. Mulea Gyongyi spune

    Aici se vede clar ca vor sa musamalizeze cazul

  2. buboi spune

    Cred ca la Cluj inca na ajuns statul de drept a domnului Iohannis si a doamnei Keovesi, acolo inca este statul de drept basist a domnului Buda Daniel.Pot paria ca beizadeaua se trage din clubul basist .

SPUNE CE CREZI

Adresa de email nu va fi publicata