Take a fresh look at your lifestyle.

Bătaie între nuntași pe strada Câmpina. În operațiune un polițist a fost amenințat și un jandarm lovit

0

Sâmbătă seara, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Cluj-Napoca au intervenit pentru aplanarea unui conflict iscat între mai multe persoane care se aflau la o sală de nunți pe strada Câmpina. În urma intervenției, 5 persoane au fost imobilizate și conduse la sediul unității de poliție, fiind aplanat astfel conflictul.

La data de 3 noiembrie, în jurul orei 23:30, Poliția a fost sesizată cu privire la faptul că, în curtea unei săli de nunți de pe strada Câmpina, din Cluj-Napoca, are loc un scandal între mai multe persoane.

Polițiștii din cadrul Secției 7 Poliție au intervenit pentru aplanarea conflictului. Întrucât la fața locului erau mai multe persoane recalcitrante, au fost solicitate în sprijin și alte echipaje de poliție.

Pentru aplanarea scandalului, s-a impus imobilizarea a 5 persoane. Nuntașii au fost duși la sediul unității de poliție pentru clarificarea situației.

În cadrul procedurilor de imobilizare, un polițist ar fi fost amenințat cu acte de violență de către un bărbat de 30 de ani, din Cluj-Napoca, iar un jandarm ar fi fost lovit de către un bărbat, de 24 de ani, din Cluj-Napoca.

Documentele întocmite cu privire la acest incident au fost înaintate Parchetului de pe lângă Judecătoria Cluj-Napoca pentru continuarea cercetărilor și luarea măsurilor legale.

Citește și

SPUNE CE CREZI

Adresa de email nu va fi publicata