Take a fresh look at your lifestyle.

Bătaie pe postul de FEMEIE DE SERVICIU, la şcoala din Ciucea!

0

femeie-de-serviciu1Un loc de muncă poate crea rivalităţi serioase între colegi şi în comunitate, mai ales dacă este unul „călduţ”. Aşa se întâmplă şi la şcoala din comuna clujeană Ciucea. Bătaia se duce pe postul de femeie de serviciu şi problema e una mare; câte clase să aiba femeia cu mătura şi cârpa. Directorul şcolii se fâstâceşte în răspunsuri şi brusc „se întrerupe” convorbirea cu jurnaliştii.

Deşi în comisia şcolii s-a decis că femeia de serviciu trebuie să aibă 10 clase, un proces verbal întocmit ca „act adiţional” spulberă liniştea celor care au 10 clase şi vor sa fie la mătură.  Noul document  prevede că femeia de serviciu poate să aibă şi 8 clase.

Şi dă-i şi luptă cu aşa zisa ilegalitate!

„Ştim că o susţine pe aia cu 8 clase, altfel nu făceau acel proces verbal, care să vină în completarea deciziei şcolii. În decizie scria că doar noi, cele care avem 10 clase, putem candida la post. Procesul verbal venit să o sprijine pe ea, pe eaaaaa, scrie că doar 8 clase trebuie pentru femeia de serviciu. Aşa, noi astea cu 10 clase am ajuns să fim călcate în picioare de o analfabetă cu 8 clase, care e susţinută de cineva”, ne-a spus ofticată una dintre candidatele la postul mult râvnit.

Contactat telefonic, directorul şcolii din Ciucea nu a vrut să vorbească din prima cu jurnaliştii. Şi-a băgat secretara pe post de scut. Doar în momentul în care a aflat că este sunat de la ziar, entuziasmat a luat telefonul din mâna subalternei. Când a aflat ca îl sunăm pentru întrebări şi nu pentru laude, acesta a închis telefonul şi nu a mai răspuns, cu toate că a fost sunat în repetate rânduri.

Reprezentanţii Inspectoratulul Judeţean Şcolar Cluj spun că decizia de angaja personal de serviciu aparţine fiecărei unităţi şcolare.

foto: arhiva

Citește și

SPUNE CE CREZI

Adresa de email nu va fi publicata