Take a fresh look at your lifestyle.

Bătaie pe stradă, în Mărăşti! Copil scandalagiu şi beat, arestat preventiv

0

arestatPoliţiştii au reţinut, pentru 24 de ore, un minor care ar fi tulburat liniştea şi ordinea publică în catierul Mărăşti şi ar fi agresat doi tineri. Faţă de acesta, instanţa a dispus măsura arestării preventive pentru 25 de zile.

Poliţiştii au intervenit pentru a acorda ajutor victimelor şi a aplana un conflict spontan, survenit în cartierul Mărăşti, din municipiul Cluj-Napoca.

În fapt, un minor de 16 ani, din Cluj-Napoca, aflat sub influenţa alcoolului, după ce a părăsit un local public din cartierul Mărăşti, i-ar fi aplicat unui tânăr, pe care nu îl cunoştea, o lovitură în zona gâtului şi şi-ar fi continuat deplasarea.

Ulterior, unui alt tânăr, întâlnit în drumul său, i-ar fi aplicat, din spate, mai multe lovituri în zona capului.

Cei doi tineri, din judeţele Prahova şi Vaslui, au fost transportaţi la unitatea medicală pentru a li se acorda îngrijiri de specialitate.

Prin acţiunile sale, minorul a tulburat ordinea şi liniştea publică şi a provocat o stare de temere persoanelor aflate în zonă, în acel moment.

În baza celor constatate, poliţiştii l-au reţinut pe minor pentru 24 de ore, sub aspectul săvârşirii a două infracţiuni de lovire sau alte violenţe, precum şi a unei infracţiuni de tulburare a ordinii şi liniştii publice, fapte prevăzute de Codul penal.

La data de 27 septembrie, minorul a fost prezentat în faţa Judecătoriei Cluj-Napoca, instanţa dipunând arestarea preventivă a acestuia pentru 25 de zile.

Cercetările continuă pentru documentarea întregii activităţi infracţionale, sub coordonarea unităţii de parchet competente.

Citește și

SPUNE CE CREZI

Adresa de email nu va fi publicata