Take a fresh look at your lifestyle.

Bătrân lovit și tâlhărit pe o stradă din Mănăștur, ziua la amiaza mare!

0

retinutPoliţiştii clujeni au identificat şi reţinut, pentru 24 de ore, un bărbat bănuit de tâlhărie. Acesta este bănuit că ar fi agresat o persoană pentru a-i sustrage bunuri în valoare de circa 1.500 lei.

Politia municipiului Cluj-Napoca a fost sesizată prin SNUAU 112 cu privire la faptul că un bărbat ar fi fost victima unei infracţiuni de tâlhărie, în timp ce se afla pe strada Ciobanului, luni, în jurul orei 11.00.

Din cercetări a reieşit că unui bărbat, de 60 ani, din Cluj-Napoca, i-ar fi fost aplicată o lovitură puternică în zona bărbiei, în timp ce intenţiona să aşeze o geantă în portbagajul autoturismului, parcat pe strada Ciobanului. Ulterior, persoana necunoscută a sustras geanta victimei şi a părăsit locul faptei, alergând spre strada Primăverii. Aceasta conţinea un laptop, un calculator de birou şi mai multe documente.

În urma investigaţiilor efectuate, cu sprijinul victimei şi al unui cetăţean, poliţiştii au reuşit să identifice, în scurt timp, bărbatul bănuit de comiterea faptei.

Faţă de bărbatul de 49 de ani, din Cluj-Napoca, s-a luat măsura reţinerii pentru 24 de ore, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „tâlhărie”, faptă prevăzută de Codul penal.

Prejudiciul cauzat este de aproximativ 1.500 lei, fiind recuperat în totalitate de poliţişti.
Cercetările continuă pentru documentarea întregii activităţi infracţionale, sub coordonarea unităţii de parchet competente.

Citește și

SPUNE CE CREZI

Adresa de email nu va fi publicata