Take a fresh look at your lifestyle.

BCCO Cluj, informare despre banii falși plasați pe piață

0

La data de 14 februarie, polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Cluj-Napoca, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Cluj-Napoca, au desfășurat trei percheziții în Huedin și județul Sălaj, la persoane bănuite de punerea în circulație de bani falsificați și înșelăciune.

Potrivit anchetatorilor, acțiunea a vizat trei persoane bănuite că ar fi pus în circulație bancnote  contrafăcute, cu prilejul achiziționării de telefoane mobile de pe raza județelor Cluj și Sălaj. Două din cele trei persoane sunt frații Voicu Florin Rostaș – zis „bebe sabie” și fratele acestuia Adrian Radu Rostaș – zis „Gulit”.

„În urma administrării probatoriului, polițiștii au reținut pentru 24 de ore doi bărbați, iar la data de 15 februarie a.c., persoanele în cauză au fost prezentate magistraților, fiind dispusă măsura arestului preventiv pentru o perioadă de 30 de zile, respectiv măsura controlului judiciar pentru 60 de zile. Prejudiciul în acest caz este de 2500 euro, cercetările fiind continuate sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Cluj-Napoca”, se precizează într-un comunicat de presă al Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Cluj-Napoca.

Citește și

SPUNE CE CREZI

Adresa de email nu va fi publicata