Take a fresh look at your lifestyle.

Best of „Arte” la Şcoala Populară de Arte „Tudor Jarda”. Vezi programul!

0

cover-arteConsiliul Judeţean Cluj şi Şcoala Populară de Arte “Tudor Jarda” îi invită pe toţi iubitorii de cultură din municipiu să participe la ultimul eveniment major, din anul educaţional 2014-2015 al Şcolii de Arte, care va avea loc joi, 18 iunie 2015, începând cu ora 17:00, în Sala „Şantier”, de pe strada Fabricii de Zahăr nr. 51.

În cadrul acestei întâlniri se vor desfăşura mai multe evenimente culturale, reunite emblematic sub titlul Best of „Arte”, de o valoare şi consistenţă remarcabile. Astfel, în deschidere, spectatorii vor putea admira expoziţiile de final de an ale absolvenţilor, dar şi ale cursanţilor din anii intermediari ai secţiilor de arte plastice Cluj-Napoca şi Turda, ale Şcolii de Arte Cluj, în domeniile: pictură, grafică, design vestimentar, decoraţiuni interioare, ceramică, sculptură, tehnici în pictură, artă fotografică. Deschidere evenimentului este urmată de premierea Concursului de pictură contemporană, cu tema „Păsări.

Legătura între cer şi pământ” – ediţia a V-a, după care vor fi înmânate diplomele de absolvire a „Cursului ţesut-cusut Bedeciu”, coordonat de expertul Elvira Gavriş. La finalul serii, va fi lansat un nou număr, numărul 10/ 2015, al revistei ARTE.

poza Best of Arte

Citește și

SPUNE CE CREZI

Adresa de email nu va fi publicata