Take a fresh look at your lifestyle.

Blue Air nu reia zborurile pe 10 octombrie, așa cum a promis

0

Compania Blue Air nu va relua zborurile de pe 10 octombrie, așa cum anunțase anterior. Într-un comunicat, compania a precizat că va reveni cu noi informații.

Blue Air se află în prezent în discuții cu potențialii investitori, creditori și Guvernul României pentru a-și restructura profilul de capital, astfel încât să poată reîncepe operațiunile aeriene. Având în vedere, însă, complexitatea acestui proces, Blue Air nu este, din păcate, încă în măsură să reînceapă să zboare din data de 10 octombrie 2022. Blue Air va trasnmite un anunț imediat după finalizarea discuțiilor în curs cu privire la momentul la care estimează că flota sa va decola din nou”, precizează Blue Air în comunicat.

La mijlocul lunii septembrie, ministrul Mediului consideră că decizia conducerii companiei aeriene Blue Air de sista toate zborurile, după ce conturile au fost blocate de cei de la AFM, este una absolut nejustificată.

„Corpul de Control va identifica care au fost adevăratele cauze și exact cum am menționat de la început. Pe de-o parte, ne asigurăm că cetățenii trebuie să beneficieze de sprijinul statului atunci când se găsesc în fața unor astfel de situații, iar, pe de altă parte, cei care au greșit trebuie să plătească pentru ceea ce au făcut”, a spus premierul Ciucă, vineri.

Citește și
SPUNE CE CREZI

Adresa de email nu va fi publicata