Take a fresh look at your lifestyle.

Bugetul la video poker – cât de mare trebuie să fie?

0

Dacă îţi plac păcănelele şi dacă ai cochetat şi cu jocurile de masă, atunci acest joc de noroc cu siguranţă că îţi va fi pe plac. Şi nici nu poate să fie în alt fel, pentru că  îmbină popularele păcănele cu jocul de poker, ale cărui reguli le cunoşti chiar din adolescenţă. Așa cum ai ghicit deja, este vorba de jocul de video poker.

Cum să îţi calculezi bugetul pentru video poker?

Accesul la bonusuri fără depunere îţi va da posibilitatea să încerci şi aceasta varietate de jocuri de noroc într-o continuă ascensiune. Şi pentru faptul că este un joc de noroc care combină de minune păcănelele şi jocul de poker, calcularea unui buget este destul de complicată.

Ca la păcănele, şi jocul de video poker este înzestrat cu un RTP care diferă în funcţie de varianta accesată. Combinaţiile de poker ştiute diferă din acest punct de vedere ca şi probabilitate de apariţie, astfel încât o chintă roială are puţine şanse de apariţie în timp ce o pereche este cea mai des combinaţie întâlnită.

Cât eşti dispus să rişti din buget, 50% înainte să ai pe ecran o chintă roială sau 5%, dacă te mulţumeşti doar cu combinaţii slab plătite? În funcţie de acesta dorinţă personală va trebui să îţi calculezi bugetul arondat jocului de video poker, cu cât mai mare este acesta cu atât mai mică este posibilitatea de a da faliment.

Cum să îţi organizezi bugetul pentru Video Poker

Este clar că de organizarea acestui buget se leagă succesul pe care îl poţi repeta la acest joc spectaculos. Odată ce ai stabilit bugetul în accesarea unui joc de Video Poker, lucrurile sunt pe jumătate realizate. Cealaltă jumătate stă în repartizarea lui, astfel încât să elimini din start posibilitatea de faliment.

În această parte de organizare, îşi va spune cuvântul experienţa ta de jucător pentru că un buget de joc trebuie determinat pe o întreagă lună calendaristică fără să îţi afecteze stabilitatea financiară. Pentru că acest lucru să nu se întâmple, încă de la început regula de aur este să te încadrezi în el şi să nu îl suplimentezi.

Apoi, va trebui să îl împărţi pe săptămâni şi zile, în aşa fel încât să ai la dispoziţie suficienţi bani pentru joc. În această parte de organizare intră fără îndoială şi câştigurile pe care vei izbuti să le dobândeşti şi care îţi vor da puterea să mergi mai departe. În afară de acest imbold, plusul obţinut îl vei pune întotdeauna la beneficii încărcând să nu ta atingi de ele, deci vei continua să joci în limita bugetului alocat.

Găsirea unui investitor

Partea aceasta cu unul sau mai mulţi investitori se aplică mai ales jucătorilor profesionişti. Acest lucru nu înseamnă că tu nu poţi apela la o asemenea strategie, ai la dispoziţie turnee de Video Poker unde premiile pot fi cu adevărat consistente dar, mizele sunt impuse de către organizatori.

Din acest punct de vedere, bugetul tău este posibil să nu facă faţă provocării, aşa că un ajutor financiar este binevenit. Singura problemă este acela în care decizi cum îţi vei recompensa investitorii, pentru că o asemenea acţiune din partea ta este una indispensabilă.

Unii pot avea la rândul lor pretenţii, cerând cote dintr-un eventual câştig care poate ajunge până la 50%. Alţii lasă la latitudinea ta aceste procente în timp ce alţii pot investi bani în tine pentru simplul motiv că ai ştiut cum să le ajungi la suflet.

Abilităţile tale nu numai de jucător cât mai ales cele de negociator îşi vor spune cuvântul în această acţiune, de reuşita acestora depinzând în mare parte atât suma pe care o vei primi cât şi rambursul pe care îl oferi în caz de câştig.

Importanţa negocierii pentru gambleri

Dacă tratezi cu maximă seriozitate jocurile de noroc, la fel de multă seriozitate trebuie să ai ca negociator atât în ceea ce priveşte un posibil investitor cât şi în relaţia ta cu operatorii. Va trebui ca un investitor să fie plăcut surprins de calităţile tale astfel încât să dea dovadă de generozitate, în timp ce un cazinou aşteaptă de la tine maximă seriozitate.

Cazinourile nu sunt platforme impersonale, în spatele acestora stă întotdeauna un colectiv de profesionişti care mai presus de ocupaţia lor sunt în primul rând oameni. Stilul tău de joc, respectul faţă de regulile impuse de cazinou şi nu în ultimul rând seriozitatea de care dai dovadă sunt lucruri care sunt cunoscute de către cazino şi prin urmare eşti un jucător care îşi merită locul în portofoliul lor de clienţi.

Cu ce te poate ajuta acest lucru? Nimic mai simplu, poţi primi oferte avantajoase din partea cazinoului precum participare gratuită la turnee de Video Poker dar şi bonusuri fără depunere care te pot ajuta să intri în joc cu resurse suplimentare. În final, abilităţile tale de jucător cât şi de negociator au dat roadele scontate şi toate aceste beneficii obţinute se vor reflecta fără îndoială în câştigurile pe care ţi le-ai propus.

Concluzie

Este jocul de Video Poker unul ofertant prin prisma câştigurilor pe care le oferă? Cu siguranţă da, mai ales că ai parte aici de o îmbinare armonioasă între păcănele şi jocul de poker clasic. Calculează un buget optim de joc, găseşte un investitor şi câştigă cât mai multe turnee. Succes!

CONȚINUTUL EDITORIAL din acest material nu aparține publicației ZIARUL CLUJEAN. Publicația ZIARUL CLUJEAN nu recomandă servicii și nici nu garantează pentru serviciile oferite de alte entități. 

SPUNE CE CREZI

Adresa de email nu va fi publicata