Take a fresh look at your lifestyle.

Cadavrele a doi soți descoperite în stare de putrefacție într-un apartament din Cluj-Napoca

0

Cadavrele a doi soți au fost descoperite într-un apartament din cartierul clujean Mărăști, strada Aurel Vlaicu. Trupurile neînsuflețite erau în stare avansată de putrefacție.

Macabra descoperire a fost făcută de către rudele celor doi soți. Ultima dată când au fost văzuți în viață a fost în 8 martie 2021. Bărbatul în vârstă de 69 de ani era imobilizat la pat, iar soția sa în vârstă de 68 de ani avea istoric medical.

În apartamentul celor doi s-au prezentat echipe de polițiști criminaliști care au efectuat cercetarea la fața locului. Primele concluzii arată că nu există suspiciuni în privința deceselor.

„La data de 18 aprilie, în jurul orei 10.00, Poliția municipiului Cluj-Napoca a fost sesizată despre faptul că într-un imobil au fost găsite două persoane decedate. În urma primelor verificări efectuate la fața locului nu sunt suspiciuni, însă cauzele deceselor vor fi stabilite în urma efectuării necropsiilor. În cauză sunt efectuate cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă”, precizează Andreea Vișan, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Cluj.

Cauzele deceselor urmează să fie stabilite cu exactitate după efectuarea necropsiilor.

Citește și

SPUNE CE CREZI

Adresa de email nu va fi publicata