Take a fresh look at your lifestyle.

UPDATE – Cadavrul unei femei, găsit în Someș. Polițiștii îi caută aparținătorii în baza unor date minime. Află semnalmentele!

1

Cadavrul unei femei a fost găsit, joi după-masă, în râul Someș, pe raza cartierului clujean Grigorescu. Un bărbat a sunat la 112 în momentul în care a văzut corpul femeii plutind pe apă. Polițiștii nu au găsit documente de identitate în hainele persoanei decedate, astfel că acum trebuie să-i găsească aparținătorii în baza unor date minime.

Joi după-masă, un apel la 112 anunța că pe râul Someș, în zona pasarelei din Grigorescu, un cadavru plutește. Pompierii ajunși la fața locului au adus trupul la mal, iar medicii au încercat să o readucă la viață pe femeie, dar fără succes.

Polițiștii nu au reușit să afle identitatea persoanei decedate și asta pentru că nu avea acte asupra ei.

Anchetatorii au concluzionat că femeia era decedată de puțin timp și avea aproximativ 65 de ani. Aceasta avea o înălțime de 1,55 – 1,60 metri, păr cărunt tuns scurt, iar la momentul la care a fost găsită purta o cămașă albastră, sandale albe și o fustă cu motiv floral.

Persoanele care au indicii despre identitatea femeii, în baza informațiilor oferite de oamenii legii, sunt rugate să sune de urgență la 112.

UPDATE -1 

Femeia găsită decedată ieri, în râul Someş, a fost identificată de către poliţişti, stabilindu-se că avea 62 de ani şi locuia în Cluj-Napoca. În urma cercetării la faţa locului şi a primelor examinări, pe trupul femeii nu au fost observate urme de violenţă.
În continuare se fac cercetări pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs incidentul şi a cauzei decesului.

Citește și
1 Comentariu
  1. Oana spune

    Era dată dispărută o femeie din Apahida dacă nu mă înșel, nu poate fi dânsa?

SPUNE CE CREZI

Adresa de email nu va fi publicata