Take a fresh look at your lifestyle.

Cadavrul unui clujean, descoperit după stingerea flăcărilor

0

Două autospeciale de pompieri și un echipaj SMURD au fost dislocate, vineri, pentru stingerea flăcărilor care au cuprins o bucătărie de vară din localitatea Borzești, comuna Iara.

Pompierii au fost alertați în jurul orei 9.00, iar în momentul sosirii la fața locului au găsit structura distrusă de flăcări și o parte din acoperiș prăbușit.

Pe timpul stingerii focarelor, militarii au găsit corpul unui bărbat cu traumatisme incompatibile cu viața.

Din cercetările preliminare s-a stabilit că incendiul a pornit de la focul din sobă, lăsat să ardă nesupravegheat.

„În cursul acestei dimineți, polițiștii Secției 9 Poliție Rurală Turda au fost sesizați prin intermediul unui apel de urgență 112 despre un incendiu care ar avea loc la un imobil din localitatea Borzești.La fața locului s-au deplasat polițiștii, constatând faptul că o anexă din lemn a imobilului este cuprinsă de flăcări, ulterior lichidării incendiului, în interiorul anexei fiind descoperit trupul carbonizat al unei persoane. Verificările demarate au condus la stabilirea identității acesteia, respectiv un bărbat în vârstă de 66 de ani, din comuna Călărași, care, cu acordul proprietarului imobilului, obișnuia să se adăpostească în respectiva anexă. Trupul neînsuflețit al bărbatului a fost transportat la Institutul de Medicină Legală în vederea efectuării necropsiei. În cauză au fost demarate cercetări pentru stabilirea tuturor împrejurărilor incidente evenimentului produs, în cadrul unui dosar penal de distrugere din culpă și ucidere din culpă”, se arată într-o informare a Inspectoratului de Poliție Județean Cluj.

Citește și

SPUNE CE CREZI

Adresa de email nu va fi publicata