Take a fresh look at your lifestyle.

Calea Mănăștur va avea cinci benzi de circulație

0

Mai multe străzi din municipiul Cluj-Napoca vor intra într-un program de reamenajare. În fapt este vorba despre amenajarea de noi benzi de circulație, iar prima stradă vizată este Calea Mănăștur. Conform municipalității aceasta va avea, de anul viitor, cinci benzi.

Proiectul lansat de Primărie cuprinde mai multe străzi și ar trebui să ducă la decongestionarea traficului din zona centrală a municipiului. Astfel, pentru a evita blocajele din centrul orașului municipalitatea a anunțat că va reamenaja și strada Mărginașă care să facă legătura între cartierele Zorilor și Grigorescu.

Primăria Cluj-Napoca și-a adjudecat contractul pentru realizarea PUZ-ului și studiului de fezabilitate, iar estimările sunt că până la sfârșitul lunii iulie a anului viitor aceste studii vor fi finalizate. Proiectul prevede lărgirea străzii Mărginașe, ieșirea în strada Calea Mănăștur și mai departe înspre strada Uzinei Electrice. Pentru realizarea acestui proiect Primăria a anunțat că este necesară demolarea câtorva case aflate pe traseul Calea Mănăștur – strada Uzinei Electrice.

loading...
Citește și

SPUNE CE CREZI

Adresa de email nu va fi publicata