Take a fresh look at your lifestyle.

Campanie educativă pentru copii din Cluj! Vor învăţa din „autobuzul copiilor” regulile în mijloacele de transport

0

copii-autobuzA început şcoala! Poliţia Rutieră Cluj în parteneriat cu Info Trafic, cu sprijinul Inspectoratului Şcolar Judeţean Cluj şi a Companiei de Transport Public Cluj-Napoca, demarează o campanie de educare a copiilor cu privire la circulaţia cu mijloacele de transport în comun.

Campania se desfăşoară în perioada 15 septembrie – 3 octombrie  şi constă în acţiuni educative la care vor participa copii din instituţiile de învăţământ clujene.

Sub supravegherea Poliţiei Rutiere, la începutul lunii octombrie, elevii clujeni vor circula prin oraş cu un autobuz pus la dispoziţie de Compania de Transport Public. Copiii vor învăţa care sunt regulile care trebuie respectate atunci când călătoresc cu mijloacele de transport în comun, scopul acestei acţiuni fiind evitarea accidentelor.

În intervalul 15 septembrie – 3 octombrie, InfoTrafic va difuza în staţiile de transport public din Cluj-Napoca spoturi educative, privind  aşteptarea şi urcarea în mijloacele de transport în comun, călătoria cu autobuzul, troleibuzul sau tramvaiul, precum şi coborârea din mijloacele de transport în comun.

Inspectoratul de Poliţie Judeţean Cluj continuă campaniile de prevenire şi acţiunile prin care se implică în menţinerea siguranţei comunităţii.

Citește și

SPUNE CE CREZI

Adresa de email nu va fi publicata