Take a fresh look at your lifestyle.

Când va fi înmormântarea tânărului decedat în accidentul de pe strada Horea și în ce stare sunt părinții lui

0

Filip Barani, tânărul mort în accidentul rutier din 9 februarie, de pe strada Horea din Cluj-Napoca, va fi condus pe ultimul drum sâmbătă, la Bistrița. Cel care se ocupă de funeralii este fratele lui Filip, Samuel Barani. Părinții lui Filip Barani, implicați și ei în accident, nu vor ajunge la înmormântare, aceștia fiind internați. De pe patul de spital, mama lui Filip a transmis un mesaj.

Părinții lui Filip Barani sunt internați în continuare în spital, după cum au precizat pentru publicația noastră, ZIARUL CLUJEAN, reprezentanții Spitalul Clinic Județean Cluj-Napoca.

foto preluate: timponline.ro

 „Doamna a fost operată astăzi la șold. Amândoi sunt în continuare monitorizați pe secția de terapie intensivă, sunt conștienți, stabili și cooperanți”, spune Flavia Țopan, purtător de cuvânt al SCJU Cluj-Napoca. ȘTIREA CONTINUĂ, MAI JOS!

Potrivit unor apropiați care i-au vizitat în spital, pe cei doi soți Barani îi așteaptă o perioadă lungă de recuperare după tragicul eveniment.

Jurnaliștii timponline.ro scriu că mama lui Filip a transmis următorul mesaj de pe patul de spital: ”Toate mamele din lume să se roage pentru copiii lor”.

Filip Barani a murit în urma unui grav accident care a avut loc în weekend, la Cluj-Napoca. Tragedia s-a petrecut după ce un vehicul condus de un şofer beat, din Republica Moldova, a pătruns pe contrasens şi a spulberat maşina în care se aflau cei trei. 

Acum, povara înmormântării lui Filip cade acum pe umerii fratelui său, Samuel Barani, masterand al Academiei Naţionale de Muzică „Gheorghe Dima” şi membru al corului Operei Naţionale din Cluj.

Colegii şi profesorii au decis să-l ajute să treacă mai uşor prin greaua încercare pricinuită de moartea fratelui său. Astfel, cele două instituţii au demarat o campanie umanitară pentru susţinerea lui Samuel Barani.

Citește și … VIDEO – Accident mortal pe strada Horea. Șoferul vinovat era băut și a fugit. Date complete de la eveniment!
Citește și … UPDATE – FOTO – Primele măsuri în cazul accidentului mortal de pe strada Horea
Citește și … FOTO – El este polițistul, aflat în timpul liber, care l-a prins pe autorul accidentului mortal de pe strada Horea
Citește și … UPDATE – Tânărul decedat în accidentul de pe strada Horea, plâns în social media
Citește și … Medicii, detalii despre victimele accidentului de pe strada Horea
Citește și … FOTO – Tânărul mort în accidentul de pe strada Horea a lăsat un story pe Facebook în ultima sa zi de viață

Citește și
SPUNE CE CREZI

Adresa de email nu va fi publicata