Take a fresh look at your lifestyle.

Carambol pe o şosea din Cluj! Trei maşini sunt implicate, mai multe persoane rănite

0

accident-rutierUn grav accident rutier a avut loc, joi, în localitatea clujeană Mociu. Potrivit primelor informaţii, se pare că în accident sunt implicate trei autoturisme. În urma coliziunii, potrivit aceloraşi  informaţii, trei persoane au fost rănite, dintre care una a rămas încarcerată.

Pompierii au  intervenit  la locul accidentului cu mai multe echipaje de prim ajutor, o descarcerare, dar şi o autospecială de stingere a incendiilor, în caz de nevoie.

UPDATE – 12.08

”Din primele informații reiese că un conducător auto, care circula către Reghin, a derapat, a intrat pe contrasens și a acroșat un autoturism pe care l-a proiectat în șant, ricosând apoi într-un alt autovehicul”, au declarat reprezentanţii Ipj Cluj.

UPDATE – 12.15

Potrivit ultimelor informaţii de la faţa locului, în accidentul rutier de la Mociu, au fost rănite două persoane, care au rămas încarcerate până la sosirea echipajului SMURD.  Cele două persoane se aflau în autoturismul care a derapat şi a  intrat pe contrasens.  Una dintre victime era  inconştientă.

Victimele au fost transportate la spital.

Citește și

SPUNE CE CREZI

Adresa de email nu va fi publicata