Take a fresh look at your lifestyle.

CARTI SENZORIALE, CARTI SENZORIALE BEBELUSI

0
Conținut oferit de: papabebe.ro.

Ești în căutare de carti senzoriale bebelusi? Uite cât de utile sunt pentru bebelușul tău și care sunt beneficiile pe care le aduc. Activitățile cu carti senzoriale contribuie la dezvoltarea dexterității și motricității celui mic, având ca rezultat creșterea echilibrată. Poate n-ai crede, însă cartile senzoriale sunt mai importante decât par la prima vedere.

În primele luni de viață, copilul descoperă lumea, analizează și își însușește obiceiuri prin joc și imitație. Jocul are un rol deosebit în dezvoltare, iar jocul alături de părinți îi oferă celui mic șansa de a se dezvolta emoțional așa cum ți-ai dori.  Atenția oferită, afecțiunea și orele petrecute în joc sunt esențiale pentru o creștere armonioasă.

CARTI SENZORIALE BEBELUSI: DE CE SUNT UN MUST HAVE

Cărțile senzoriale Papa Bebe ajută la dezvoltarea simțurilor tactic și vizual, fiind totodată și instrumentul perfect pentru a imita și deprinde activități specifice vieții reale. 

Bebelușul explorează lumea reală, învață noi forme, figuri și descoperă alte senzații. Partea bună este că astfel de cărți senzoriale îl țin pe cel mic departe de telefon, televizor. Nu vei fi nevoit să-i dai celui mic desenii animate ca să mănânce sau să-și mențină atenția, pentru că astfel de carti senzoriale stârnesc creativitatea bebelușului. Învață cum arată un câine, ce fel de blană are și, cu ajutorul tău, ce sunete scoate. Va recunoaște cu ușurință diferite animale și-și va îmbogăți vocabularul. Înainte să-ți dai seama, copilul tău va fi capabil să recunoască o maimuță atunci când îl întrebi care este și va putea imita sunetul scos de o pisică. Astfel de activități nu fac decât să „pornească” motorul creativității și să-l facă să dea randament mai rapid.

Ca să ai o structură exactă a beneficiilor cărților senzoriale pentru bebeluși, îți las aici câteva motive pentru care ai nevoie de ele.

 Dezvoltă atenția pentru lumea înconjurătoare

Cu toții știm că în primele luni copilul își conturează nivelul de atenție, de empatie și de creativitate pentru întreaga viață. Să-i acorzi atenție celui mic acum este crucial. Fără distrageri, fără grabă. Aceste carti senzoriale ajută bebelușul să acorde atenție detaliilor jurul său și să-și construiască o un concept despre lume.

Dezvoltă creativitatea

Fiind expus lumii exterioare prin joc și simțuri, bebelușul dezvoltă creativitatea și simțul analitic. Cărțile senzoriale aduc, prin joc, lumea externă mai aproape de bebeluș. 

Învață prin joc, într-un mod sigur

Cărțile senzoriale PapaBebe sunt sigure pentru cel mic, fiind create din materiale baby friendly și care nu pot fi ingerate. Și, ca părinți, credem că nimic nu poate fi mai liniștitor decât să te asiguri că bebelușul învață într-un mediu sigur, educativ și departe de telefon și tabletă. Jocul educativ este cel care asigură dezvoltarea armonioasă.

CARTI SENZORIALE BEBELUSI

Carțile senzoriale PapaBebe sunt gândite astfel încât bebelușul să-și exerseze abilitățile practice. Studiile arată că aceste abilități, deprinse în primele luni, vor fi folosite toată viața, fiind dezvoltate până în jurul vârstei de 9 ani. 

Carțile PapaBebe sunt potrivite pentru ieșirile educative în aer liber, pentru excursii și pentru orele de învățare prin joc. Sunt gândite astfel încât bebelușul să descopere lumea gastronomiei, lumea animalelor, articolele vestimentare, numerotarea. Își poate dezvolta vocabularul, logica, memoria sau atenția. 

Toate produsele din categoria carti senzoriale bebeluși PapaBebe sunt fabricate manual, din fetru, un material non-toxic rezistent la rupere și durabil. Cărțile sunt ambalate în saci protectori și vin la pachet cu un cadou surpriză.

Lumea celui mic este un contur neînceput. Tot ceea ce-i pui tu la dispoziție, ca părinte, conturează ceea ce va fi percepția, empatia, atenția și capacitatea de comunicare. Oferă-i bebelușului tău toate șansele de a vedea realitatea așa cum este ea și pentru a analiza lumea înconjurătoare folosind instrumentele potrivite. 

Dacă și tu îți dorești carti senzoriale bebelusi care să nu pună sănătatea în pericol și care să-l ajute pe copil să descopere lumea, intră pe site-ul papabebe.ro. Vei descoperi cărți pentru bebeluși cu variate modele, atât pentru fetițe cât și pentru băieței. 

Citește și
SPUNE CE CREZI

Adresa de email nu va fi publicata