Take a fresh look at your lifestyle.

Cartile Usborne – cadouri educative pentru cei mici

0
Conținut oferit de: universenciclopedic.ro.

Pentru a contribui la dezvoltarea armonioasa a copilului tau este recomandat sa incepi sa ii citesti inca de la cele mai fragede varste. Din fericire, editura Usborne are o colectie atractiva de carti pentru copii, asa ca poti face alegeri inspirate, in functie de varsta micutului, dar si de preferintele acestuia.

De ce sa cumperi carti Usborne

Colectia de carti Usborne iese in evidenta prin grafica atractiva, ilustratiile realizate de artisti renumiti precum Elisa Ferro, textele redactate intr-o maniera adecvata varstei si preturile foarte accesibile. Parintii pot alege carti cu povesti dragute, caiete de lucru pentru diverse varste si arii de activitate si chiar si enciclopedii pentru copii. Titlurile sunt sugestive iar produsele sunt insotite de imagini din carte, motiv pentru care selectia se va face cat se poate de usor impreuna cu cel mici. 

Usborne carti – beneficiile lecturii

Este de netagaduit faptul ca abilitatile de lectura ale unui copil sunt esentiale pentru succesul lui scolar. Aceste abilitati pot fi cultivate inca de la varsta de doi ani, citind impreuna cu cel mic povesti precum cele din Usborne carti

Cititul cu voce tare sustine dezvoltarea cognitiva a copilului, capacitatea de concentrare si disciplina, dezvolta si imbunatateste limbajul, ii stimuleaza imaginatia si creativitatea si, deloc de neglijat, ii cultiva dragostea pentru lectura. De asemenea, momentul povestii citita la culcare creeaza o legatura speciala cu copilul si amintiri placute. 

De ce sa citesti cu voce tare carti Usborne

Cand parintii incep sa citeasca cu voce tare povesti precum cele din cartile Usborne, pe langa faptul ca ii ofera micutului ocazia sa invete lucruri noi, il ajuta sa inteleaga mai bine lumea din jur. Un copil caruia i se citesc povesti cu voce tare si care poate vedea si ilustratiile, intelege mai bine sensul cuvintelor si informatiile pe care le primeste. 

Dincolo de vocalizarea cuvintelor, cititul in aceasta maniera creeaza o punte intre ceea ce se intampla in poveste si viata de zi cu zi a copilului. La Usborne parintii pot gasi o colectie considerabila de carti care se pot citi cu voce tare, cu dialoguri dragute care ofera posibilitatea de jocuri de rol si imagini foarte atractive care vor tine micutul captivat pe toata durata povestii. 

Alege sa investesti in dezvoltarea armonioasa a copilului tau si cumpara carti pentru copii de la Usborne! Rezerva-ti timp pentru a-i citi povesti in fiecare zi, inainte de culcare si petreceti momente placute impreuna!

Citește și
SPUNE CE CREZI

Adresa de email nu va fi publicata